0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice nebodovaly doma ani napodruhé


Branky


45. J. Toman , 70. M. Hakl
0

V 5. kole přivítali v derby na svém hřišti Ledenice B mužstov Dobré Vody B. Oba týmy dělil v tabulce jediný bod a tak se dal očekávat zajímavý soubej. Poslední zápasy si navíc oba soupeři připsali tří bodové zisky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby začalo v hodně svižném tempu a hrál se fotbal, kdy se hra přelévala z jedné strany na druhou. V úvodu zápasu měli blíže k vedoucí brance domácí hráči, ale dva sólové nájezdy domácích útočníků zlikvidoval velmi dobře chytající Šinko v brance Dobré Vody B. Hosté nezůstávali pozadu a domácí brankář Škaroupka musel rovněž svůj tým v několika případech podržet. Když už se zdálo, že souboj zahozených šancí zůstane nerozhodný a do šaten se půjde za bezbrankového stavu, dostali hosté v předposlední minutě prvního poločasu výhodu pokutového kopu. Ten s přehledem proměnil Toman a poslal Dobrou Vodu do vedení 0:1. 

Druhý poločas tempo hry neopadlo a pokračovalo se v podobném trendu, jako v dějstvím prvním. Postupem času, ale přeci jen přebírali otěže zápasu do svých rukou hráči Dobré Vody a domácí hráči hrozili spíše z brejkových situací. Snaha domácích hráčů, ale ve vyrovnávací branku nevedla. Naopak dvacet minut před konce přišel druhý gól do jejich sítě. Když se míč dostal k nohám střídajícího Hakla a jeho střela se pak nešťastně odrazila od brankáře Škaroupky do branky – 0:2. Hosté si už pak vítězství pohlídali a odvezli si ze hřiště v Ledenicích zaslouženě všechny tři body. Domácí tým tak ani napodruhé nedokázal před domácími diváky uhrát ani bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice B
Miloslav Langer (TJ Slavoj Ledenice B): "Musím sportovně uznat, že soupeř byl fotbalovější a zaslouženě si odvezl tři body. Na obou stranách bylo hodně šancí, ale mi je bohužel neproměňujeme. Teď zajíždíme do Slavče, tak snad si nějaký bod přivezeme odsud."

SK Dobrá Voda B
Petr Šteyer (SK Dobrá Voda B): "Hrálo se ve slušném tempu a oba týmy si vytvořili několik gólových příležitostí. My se dostali do vedení těsně před odchodem do kabin po proměněné penaltě. Druhý poločas opět nabídl několik šancí na obou stranách, i když si myslím, že už jsme měli více ze hry my. V závěru jsme pak po takové akci neakci, kdy se míč odrazil k našemu hráči a ten ho za přispění brankáře dostal do branky, pečetili naši výhru."



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice B
M. Škaroupka [-] - J. Fencl [-] , J. Homer [-] , M. Strouha [-] , P. Cukr [-] - J. Řimnáč [-] , R. Kučera [-] , D. Fyrbach [-] , P. Hinterhölz [-] - P. Králík [-] , F. Kopecký [-]

SK Dobrá Voda B
J. Šinko [-] - J. Šulista [-] , P. Choboda [-] , P. Smejkal [-] , R. Candra [-] - P. Hoffman [-] , J. Tomandl [-] , P. Šteyer [-] , J. Šedivý [-] - A. Arnold [-] , J. Toman [-]

Hráči zápasu: P. Šteyer , J. Toman .
Místo: Ledenice. Rozhodčí: Hruška Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.