Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola dominovaly Hodějovice


Branky


0

Ve šlágru 5. kola III. třídy skupiny B, přivítali domácí hráči Nových Hodějovic, mužstvo TJ Sokol Římov. Hodějovice po sestupu z Okresního přeboru, neztratili v dosavadních zápasech ani bod. Hosté z Římova pak chtěli napravit domácí překvapivé zaváhání s Vrábče. Trenér domácích Aibl počátal před utkáním ztráty v základní sestavě, když mu z různých zdravotních důvodů chyběla trojice Bílek, Šíma a Bárek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo ví, jak by se vyvíjelo utkání, kdyby Římov využil svou brankovou příležitost ze začátku zápasu. Bohužel pro ně se tak nestalo a po čtvrt hodině hry se dostali do vedení domácí. Hned při svém prvním zápase se trefil nováček v dresu Nových Hodějovic Jakub Tomeček – 1:0. Za tři minuty bylo v domácím táboře ještě veseleji. K míči se dostal kapitán Fodora a tvrdou střelou z dálky nedal brankáři Novákovi šanci – 2:0. Hosté se snažili vstřelit kontaktní branku, ale jejich veškeré útočné snažení končilo na hranici domácího vápna. Do šaten tak šli s dvoubrankovým náskokem domácí hráči.

Jestliže, chtěl Římov začít druhý poločas aktivně a začít dohánět náskok domácích, pak začal nejhůře, jak mohl. Ve 46. Minutě se Hodějovice dočkaly třetí branky. Tentokrát byl úspěšným střelcem Petr Berounský – 3:0. Hosté, ale nesložili zbraně a po hodině hry po trefě Petra Maršána snížili na 3:1. Odpověď domácích, ale přišla za šest minut. Svůj povedený debut korunoval druhou brankou v zápase Jakub Tomeček a zvýšil na 4:1. Hodějovice pak mohly skóre ještě navýšit, ale brankář Novák v brance Římova, už žádnou střelu za svá záda nepustil. Šlágr kola tak vyzněl jasně pro vedoucí tým tabulky z Nových Hodějovic.  



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Tomáš Aibl ( FC Nové Hodějovice ): "Chyběli nám hráči základní sestavy, ale náhradníci se s tím popasovali velmi dobře. Římov nehrál špatně, ale spíše jen po vápno. My jsme se dostali dvěma slepenými brankami do vedení a na začátku druhé půle přidali třetí trefu. I přesto jsme si pořád museli dávat pozor na hostující hráče, kteří byli nebezpeční a po hodině hry dokázali snížit. Vzápětí jsme, ale znovu odskočili na tři branky a utkání dovedli do vítězného konce. Teď nás čeká zápas v Kameňáku, který jsme vzhledem k velké absenci zkoušeli odložit, ale to bohužel neprošlo a tak uvidíme jak se s tím popereme."




Sestavy


FC Nové Hodějovice
J. Rozycki [-] - D. Lojka [-] , J. Rajtr [-] , M. Hrdlička [-] , J. Fodora [-] - M. Rudolf [-] , J. Dvořák [-] , P. Berounský [-] , L. Kolář [-] - J. Bláha [-] , J. Tomeček [-]

TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - J. Rytíř [-] , R. Chyňava [-] , P. Crkva [-] , M. Bauer [-] - P. Graman [-] , L. Froněk [-] , P. Maršán [-] , P. Žáček [-] - J. Štrajt [-] , J. Daniel [-]

Hráči zápasu: J. Fodora , P. Berounský .
Místo: N.Hodějovice. Rozhodčí: Zevl Karel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.