0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Štěpánovicích se diváci branky nedočkali


Branky


0

V 5. kole zajíždělo béčko Mladého na hřiště do Štěpánovic. Domácí hráči po úvodní porážce na hřišti Nových Hodějovic, dokázali v dalších dvou zápasech zvítězit a v podobném trendu chtěli pokračovat po týdenní pauze i s týmem z Mladého. Hosté se v dosavadním průběhu podzimní části trápí a z úvodních čtyř kol vytěžili jediný bod a v tabulce jsou na posledním místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se hrálo vyrovnané utkání a na poměry III. Třídy mělo i slušnou kvalitu. I přes převahu domácích poprvé zahrozili hosté, když u brankové čáry obral o balón dva soupeře Schuster. Pár kroky do středu hřiště si vylepšil střeleckou pozici a levou nohou mířil na zadní tyč. Naštěstí pro domácí jeho pokus na poslední chvíli tečoval na roh dobíhající obránce. Utkání pokračovalo stále podle stejného vzorce, tvrdá hra domácích dělala hostům problémy a tak byli více u balónu domácí. Hosté hrozili pouze z rychlých protiútoků, ale víceméně bez většího nebezpečí pro domácí branku. To domácí se dostali za první poločas do dvou příležitostí, ale ani jedna brankou neskončila. A tak se šlo do poločasu za nerozhodného stavu.

Ve druhém poločase se hra trochu vyrovnala. Mladší dokázali více držet balón na polovině soupeře. Do vedení přesto mohli jít domácí, když se zrodila asi největší šance zápasu. Po chybě hostující obrany se po zpětně přihrávce od brankové čáry se ocitl na malém vápně osamocený Mraček, ale ve své šanci trestuhodně selhal. Poté měli dvě šance hosté. Nejprve nebezpečné z malého vápna hlavičkoval po krásném centru z levé strany Vítek, ale jeho hlavička skončila těsně nad břevnem. Ani svou druhou šanci v utkání nedokázal proměnit v branku Schuster. Po centru Koláře si zády k brance zpracoval míč a střelou z otočky jen těsně minul branku. Na druhé straně mohl rozhodnout Ludvík, který postupoval ze strany na brankáře Jakovleviče, ale jeho křižná střela šla půl metr vedle vzdálenější tyče. V utkání se tak diváci branky nedočkali, utkání tak skončilo 0:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánovice
Petr Kosař (TJ Sokol Štěpánovice): "Hosté přijeli s mladým kádrem a podle toho jak se u nás prezentovali herně, tak to neodpovídá postavení v tabulce. My měli před zápasem problém s postem brankáře, protože Kotásek je na dovolené v Chorvatsku a Matoušek si v pátek pořezal ruku. Do branky tak musel bývalý trenér Suchánek. Utkání bylo vyrovnané, největší šanci zahodil Honza Mraček, když netrefil odkrytou branku z malého vápna. Remíza je tak spravedlivá."

SK Mladé B
Miloš Schuster ( SK Mladé B ): "Poměrně vyrovnaný utkání, hodně soubojů, Štěpánovice hrajou tvrdě, což jsme věděli a v průběhu zápasu jsme se s tím dokázali srovnat. Jelikož moc bodů nemáme tak musíme být rádi za každý, který uděláme. Remíza, zřejmě spravedlivá."



Sestavy


TJ Sokol Štěpánovice
R. Suchánek [-] - T. Veith [-] , P. Novák [-] , P. Kosař [-] , J. Kučera [-] - M. Fiktus [-] , J. Mraček [-] (59. J. Ludvík [-] ) , D. Marek [-] , R. Poláček [-] - M. Klabouch [-] , L. Makovička [-] (46. V. Kopačka [-] )

SK Mladé B
J. Jakovlevič [-] - M. Zemek [-] , M. Drábek [-] , M. Pešek [-] , J. Pavlík [-] - T. Ulman [-] (46. J. Vítek [-] ) , V. Šafrata [-] , P. Schuster [-] (46. A. Kolář [-] ) , M. Schuster [-] - A. Kolář [-] (61. D. Račák [-] ) , M. Herman [-]

ŽK: 85. M. Schuster .
Hráči zápasu: P. Kosař - M. Schuster .
Místo: Štěpánovice. Rozhodčí: Semrád Ladislav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.