Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé si připsalo první podzimní výhru


Branky


30. V. Šafrata , 69. M. Schuster , 72. V. Šafrata , 75. M. Schuster - 68. J. Petr , 86. D. Mendel (p.) , 87. J. Kašpar
0

V 6. kole na sebe narazily týmy Mladého B a Trhových Svinů B. Obě béčka se nacházaly ve spodní části tabulky a před vzájemným soubojem je dělily dva body v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hrálo vyrovnání utkání, hosté příliš nehrozili, a když už se dostali na dostřel branky tak situace neřešili přesně. Podobně na tom byl Schuster v mládském dresu, který třikrát střílel nepřesně z hranice velkého vápna. Zkušenost při zakončení ukázal Šafrata. Centr do vápna, který nikým nekontrolovaný proskákal až k Šafratovi a ten střelou k tyči poslal domácí do vedení 1:0. V prvním poločase se už nic nestalo a tak šli do kabiny s mírnou výhodou domácí.

Druhý poločas měli pod kontrolou mládští, ale ke zvýšení skóre žádná z příležitostí nevedla. Největší šanci zaznamenal Lískovec, který po špatném odkopu brankáře Krauskopfa nedokázal trefit odkrytou branku. V 68. minutě se ke střele zpoza vápna dostal hostující Petr a krásnou střelou k pravé tyči nedal domácímu brankáři šanci – 1:1. Ovšem minutu na to odpověděl domácí Schuster, když dostal balon od Andrease Koláře z levé strany, obhodil si obránce a střelou k tyči poslal domácí opět do vedení – 2:1. Další a opět gólová příležitost se zrodila na pravé straně. Míč se dostal k Schusterovi, který obloukem přehodil hostující obranu a skákající balon využil Šafrata, který stejným obloukem přehodil vybíhajícího brankáře – 3:1. Šestiminutovku, která rozhodla celé utkání, završil ve svou druhou branku v zápase Schuster. Po přihrávce z levé strany předskočil vybíhajícího brankáře a v pádu nasměroval míč k tyči – 4:1. Zdálo se, že je po utkání, ale Trhové Sviny byly proti. V 86. trefil centr do vápna ruku bránícího hráče a Mendel z penalty snížil na 4:2. O minutu později to bylo už 4:3. Po rychlé kombinaci ve středu hřiště se k zakončení dostal Kašpar a jeho střela skončila mimo dosah domácího brankáře Jakovleviče. Naneštěstí pro hosty jejich snížení přišlo příliš pozdě a tak si poslední tým tabulky připsal první tři body a odrazil se od dna III. třídy.



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster ( SK Mladé B ): "Utkání se divákům muselo líbit. Padlo hodně branek, konec byl trochu hektický. Kdybych se v prvním poločase jenom nezastřeloval a občas trefil bránu, mohlo být rozhodnuto už dřív. Konečně jsme vyhráli, tak snad nám to vydrží."

TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa ( TJ Spartak Trhové Sviny B ): "Zápas začal vcelku vyrovnaně. První půli jsme prohráli 1:0, když se nám na konci poločasu nepodařilo vyrovnat. Během druhého poločasu jsme si vytvořili pár šancí a utaženou střelou Jardy Petra jsme vyrovnali, ale pak jsme po chybách pouze inkasovali. Až za stavu 4:1 pro domácí jsme se po gólech Dušana Mendela a Pepy Kašpara dostali opět do hry. Čtvrtý gól už jsme už ale nepřidali. Doufáme, že v dalším zápase, který po třech týdnech hrajeme konečně doma, se chytneme už od začátku."



Sestavy


SK Mladé B
J. Jakovlevič [-] - J. Pavlík [-] , M. Pešek [-] , M. Drábek [-] , M. Zemek [-] (46. A. Kolář [-] ) - M. Lískovec [-] , M. Schuster [-] , V. Šafrata [-] , A. Kolář [-] - J. Podgorský [-] (59. M. Hybrant [-] ) , M. Herman [-] (46. J. Kypta [-] )

TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Krauskopf [-] - T. Čenec [-] (72. L. Valenta [-] ) , R. Petr [-] , J. Petr [-] , M. Stráský [-] (46. J. Kašpar [-] ) - D. Mendel [-] , R. Horelica [-] , M. Marek [-] , P. Randa [-] - R. Dobeš [-] , J. Fabián [-] (57. M. Smoleň [-] )

ŽK: 78. R. Petr .
Hráči zápasu: M. Schuster , V. Šafrata .
Místo: Mladé. Rozhodčí: Hučík Marek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.