7:2
(5:2)
24. P. Vávra (p.)
28. P. Vávra (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benhák se čtyřmi góly podílel na kanonádě Ledenic proti Lišovu


Branky


5. F. Benhák (p.) , 16. F. Benhák , 22. R. Kučera , 25. F. Benhák , 41. F. Benhák , 56. M. Volf , 72. J. Fencl - 24. P. Vávra (p.) , 28. P. Vávra (p.)
0

Soubojem Ledenic B a Lišova B pokračovalo v neděli 7. kolo III. třídy skupiny B. Domácí chtěli ve svém třetím domácím zápase konečně urvat na domácí půdě nějaký bod a odčinit výsledek i výkon z posledního zápasu na půdě Slavče. Poslední tým tabulky Lišov B chtěl po delší době zase urvat nějaký bodík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Ledenic chtěli svým divákům ukázat, že umí bodovat i na domácím hřišti a vstup do zápasu se jim vydařil na jedničku. Už ve 4. minutě dostali po faulu výhodu pokutového kopu, který proměnil František Benhák – 1:0. Domácí hráči byli při chuti a v 16. minutě přidali další branku, když se přesně trefil Benhák– 2:0. Povedený vstup do zápasu korunovali Ledenice ve 22. minutě, když na 3:0 zvýšil Kučera. Lišov odpověděl vzápětí, když ve 24. minutě snížil z penalty Vávra 3:1. Za minutu, už to bylo ale znovu o tři branky, když se za domácí trefil potřetí v zápase Benhák – 4:1. Divoká první půle, ale nadále pokračovala a ve 28. minutě proměnil druhý pokutový kop pro Lišov znovu Vávra – 4:2. Ledenice měli hru pod kontrolou a před odchodem do šaten se prosadil počtvrté v zápase zapsal mezi střelce Benhák – 5:2. Domácí tak odcházeli do šaten se slušným náskokem.

Druhý poločas se obraz hry nezměnil. Domácí byli nadále aktivní a hned v úvodu druhé půle přidali další branku. Autorem branky byl střídající Volf – 6:2. Ledenice měly další šance, ale skóre se měnilo, až necelých dvacet minut před koncem. V 72. minutě se dostal k míči Fencl a zvýšil na 7:2. Lišov se dostával k zakončení sporadicky. Domácí hráči byli lepší a drželi míč na svých kopačkách. Závěr zápasu se tak, už spíše dohrával a nepřinesl žádný větší vzruch. Ledenice si tak doma připsaly první bodový zisk a napravil tak výkon z předchozího venkovního zápasu na hřišti Slavče.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice B
Miloslav Langer (TJ Slavoj Ledenice B): "Byli jsme posíleni o pár kluků z A týmu a hold to odnesl Lišov. Hosté sice nehráli špatně a hlavně jejich brankář ještě chytil dalších pět, šest gólovek. My jsme konečně prolomili střeleckou smůlu a hlavně Fanda Benhák nám hodně pomohl, když vstřelil čtyři branky! Kluci hráli dobře a zaslouženě jsme si připsali tři body. Snad dokážeme navázat vítězně i v dalším domácím zápase s Vrábčí."




Sestavy


TJ Slavoj Ledenice B
J. Mařík [-] - M. Strouha [-] , M. Michner [-] , J. Řimnáč [-] , J. Čech [-] - R. Kučera [-] , F. Kopecký [-] , P. Králík [-] , D. Fyrbach [-] - F. Benhák [-] , J. Fencl [-]

SK Lišov B/Štěpánovice
J. Vávra [-] - M. Žižka [-] , J. Toncar [-] , J. Kročák [-] , M. Murčo [-] - D. Mlýnek [-] , M. Werner [-] , R. Trousil [-] , L. Beneda [-] - P. Vávra [-] , R. Cimbura [-]

ŽK: 37. F. Benhák .
Hráči zápasu: P. Králík , J. Fencl , F. Benhák .
Místo: Ledenice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šafránek Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.