Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrábče doma remizovalo i na čtvrtý pokus


0

V dalším kole přivítal tým Vrábče mužstvo TJ Slavče. Domácí tým je doma zatím bez prohry, stejně tak ale i bez vítězství, když své předchozí tři zápasy remizoval shodně 2:2. Hosté ze Slavče zase na venkovní hřišti neuhráli ani bod a tuto bilanci chtěli změnit právě v tomto utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým nastoupil s tajným trumfem, když v útoku vedle sebe nastoupili otec Martin Seethaler a jeho syn David Seethaler, jak se v průběhu zápasu ukázalo, byl to velmi produktivní tah. Lépe do zápasu vstoupili domácí a po patnácti minutách hry šli do vedení, když vedoucí gól zápasu vstřelil Martin Seethaler – 1:0. Za pět minut, už to bylo o dvě branky, když se i o druhou branku domácích postaral zkušenější z dvojice Seethalerů, Martin – 2:0. Hosté ze Slavče se ale dokázali do zápasu dostat během následujících dvou minut. Nejprve snížil Tošner na rozdíl jedné branky a o minuty později se prosadil Brousek a utkání tak začínalo od znova - 2:2. Po necelých dvaceti pěti minutách, tak svítil na ukazateli stav, na který jsou ve Vrábči zvyklí na konci zápasu. Do poločasu, už se nikdo z hráčů neprosadil a tak bylo skóre nerozhodné 2:2.

Druhý poločas přinesl obdobný obraz hry jako ten první. Domácí pokračovali ve hře plné nakopávaných míčů a jejich taktika slavila po hodině hry gólový úspěch. Autorem branky byl znovu Seethaler, ale tentokrát David – 3:2. Hosté ze Slavče si, ale tentokrát nenechali utéct domácí do dvoubrankového trháku a za dvě minuty srovnal druhou brankou v zápase kanonýr Tošner – 3:3. Branková přestřelka měla pokračování. V 68. Minutě se k míči dostal Martin Seethaler a svou třetí branku, překlopil misky vah opět na domácí stranu – 4:3. Bohužel ani tentokrát nevydrželo domácím příliš dlouho. Za necelých pět minut se totiž prosadil rovněž podruhé v zápase hostující Brousek – 4:4. Divoké utkání s osmi brankami tak nakonec dospělo do remízového konce 4:4. Hráči Vrábče tak doma remizovali i ve čtvrtém podzimním zápase. Hosté z TJ Slavče, odjížděli domů s bodem, ale i s pocitem křivdy, když jim dle jejich názoru upřel rozhodčí dvě branky a dva pokutové kopy.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavče
Brůha Karel ( TJ Slavče ): "K zápasu jsme jeli s tím, že jsme chtěli potvrdit tři body z domácího zápasu s Ledenicemi. Brzy jsme, ale inkasovali dvě branky po našich chybách. Dokázali jsme, ale rychle srovnat. Druhý poločas jsme pokaždé dotahovali jednobrankovou ztrátu. Byl to zápas plný nepřesností, který navíc ovlivnil hlavní rozhodčí. Nechci si stěžovat, ale neuznal nám dvě branky a dvě situace neohodnotil pokutovým kopem. Bylo na výhru, ale nakonec jsme asi rádi za bod."



Sestavy


TJ Vrábče
M. Schuster [-] - M. Vrba [-] , J. Vejskrab [-] (75. Š. Ohrazda [-] ) , T. Kučera [-] (10. R. Buchar [-] ) , L. Koclíř [-] (60. M. Šerý [-] ) - K. Bašta [-] , Z. Medula [-] (46. R. Lučanský [-] ) , D. Pech [-] , T. Knytl [-] - D. Seethaler [-] (82. M. Chrástecký [-] ) , M. Seethaler [-]

TJ Slavče
V. Graňo [-] - R. Bláha [-] , M. Šindela [-] (74. M. Trajer [-] ) , T. Vach [-] , T. Kápar [-] - R. Brousek [-] , J. Tůma [-] , D. Mrkvička [-] , J. Vodička [-] - D. Tisoň [-] , M. Tošner [-]

ŽK: 80. J. Tůma .
Hráči zápasu: M. Seethaler - R. Bláha .
Místo: Vrábče. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Churáň Rudolf - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.