0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankář Šinko vychytal svůj mateřský klub a ve šlágru kola dovedl Dobrou Vodu k výhře


Branky


0

V 7. kole na sebe narazily dva nejlepší týmy III. třídy skupiny B, domácí Nové Hodějovice hostili Dobrou Vodu B. Hráči Hodějovic v minulém kole poprvé na podzim zaváhali, když v dobře rozjetém zápase na půdě Kamenného Újezdu, nakonec na poslední chvíli zachraňovali remízu. Dobré Vodě se v posledních kolech daří, když dokázala vyhrát poslední tři zápasy. (podrobnosti připravujeme)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šlágr kola začali aktivněji domácí, kteří se dostali jako první do gólové šance. Už v 5. minutě se dostal Fodora osamocen před brankáře Šinka, ale trefil jen dobře postaveného brankáře hostí. Na druhé straně o sobě dali vědět i hosté a hned ze své první šance udeřili. V 8. Minutě se dostal na centrovaný míč Choboda a hlavou otevřel skóre zápasu – 0:1. Domácí se dál tlačili do útoku a do poločasu si vytvořili dvě šance, které volali po vyrovnání. Nejprve se dostal za obranu hostí Kolář, ale brankář Šinko jeho kličku vystihl a míč mu lapil. O chvilku později se ze strany řítil sám na Šinka domácí Jáchym, ale míč nasměroval jen do náručí brankáře hostí. Do poločasu nevyužili svých slibně rozjetých šancí ani hosté z Dobré Vody a tak by po poločase stav 0:1.

Druhá půle začala prakticky totožně jako ta první. Dobrá Voda udeřila opět v samém úvodu poločasu a po trefě Smejkala vedla o dvě branky – 0:2. Hosté měli velmi konsolidovanou obranu, se kterou si domácí hráči nevěděli rady. Nové Hodějovice vsadili ve druhém poločase vše na jednu kartu a to absolutní ofenziva a snaha o zdramatizování zápasu. To vyhovovalo hráčům Dobré Vody, kteří podnikali rychlé protiútoky, ale bez gólového efektu. V zápase se tak už diváci branky nedočkali a Dobrá Voda se díky výhře na půdě Nových Hodějovic osamostatnila na čele tabulky III. třídy skupiny B.



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Tomáš Aibl ( FC Nové Hodějovice ): "V prvním poločase jsme si vytvořili tři gólové příležitosti, bohužel jsme ani jednu nevyužili. Ve druhém poločase jsme pak hned z kraje inkasovali podruhé a proti zatažené obraně hostí jsme si nevěděli rady. I nadále nám chybí řada hráčů základní sestavy, takže v útoku nastoupil náš náhradní brankář. Proti nám se naopak vytáhl brankář Šinko, který je na Dobré Vodě na hostování právě od nás! Prohráli jsme, nevadí. Body si vezmeme teď ve Slavči, kde budeme chtít hrát opět ofenzivně a chceme přerušit jejich domácí sérii bez bodové ztráty!"

SK Dobrá Voda B
Tomáš Bartoš (SK Dobrá Voda B): "Zápas začal několika šancemi na obou stranách, ale naštěstí my jsme dokázali vstřelit gól. Druhý poločas už byl více v naší režii, ale z mnoha šancí jsme využili jen jednu. Myslím, že zápas jsme zaslouženě vyhráli."



Sestavy


FC Nové Hodějovice
J. Rozycki [-] - D. Lojka [-] , T. Bílek [-] , M. Hrdlička [-] , L. Kolář [-] - M. Jáchym [-] , M. Rudolf [-] , J. Fodora [-] , J. Rajtr [-] , J. Dvořák [-] - J. Tomeček [-]

SK Dobrá Voda B
J. Šinko [-] - J. Toman [-] , A. Arnold [-] , P. Choboda [-] , J. Tomandl [-] - J. Šulista [-] , P. Hoffman [-] , T. Bartoš [-] , M. Hakl [-] - P. Smejkal [-] , R. Candra [-]

ŽK: 52. J. Fodora , 74. T. Bílek , 81. J. Rozycki .
Hráči zápasu: J. Šinko , A. Arnold , P. Choboda .
Místo: N.Hodějovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Semrád Ladislav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.