Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánovice si doma poradily s Kamenným Újezdem


Branky


0

V nedělním odpoledni přivítali na svém hřišti hráči Štěpánovic, nováčka z Kamenného Újezdu. Domácí chtěli napravit dojem z minulého kola, když v Římově inkasovali do poločasu čtyři branky. Stejný počet inkasoval na domácím hřišti i Kamenný Újezd, ale v zápase dokázal s vedoucími Hodějovicemi uhrát remízu 4:4. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Téměř v plné polní nastoupili hráči Štěpánovic proti Kamennému Újezdu. Ten naopak před zápasem trápila rýmičková viróza, která vyřadila několik hráčů základní sestavy. Mladý tým hostí tak první poločas vůbec nestíhal a na brankáře Schmieda se valil jeden útok za druhým. Domácí hráče však zřejmě postihla rovněž viróza, ale tentokrát střelecká, protože se dlouho trápili v zakončení. V první půl hodině tak zahodili gólové šance Makovička, Klabouch a nakonec i Kopačka, který nedokázal míč usměrnit z malého vápna mezi tři tyče. Vysvobození přišlo ve 29. minutě, když se po dlouhém autu Klaboucha prosadil ve vápně hlavičkující Kopačka – 1:0. Za chvilku přidali domácí druhou branku. Ve vápně se uvolnil Klabouch a z otočky poslal míč nechytatelně za záda brankáře Schmieda – 2:0. Do konce první poločasu se i přes další domácí příležitosti skóre nezměnilo.

Druhý poločas pokračoval v podobném trendu jako ten první. Domácí měli dál chuť tlačit se útoku a po necelé hodině hry vedli o tři branky. Podruhé v zápase se zapsal mezi střelce Klabouch – 3:0. Domácí hráči se pak zřejmě uspokojili tří brankovým vedením a místo fotbalu se spíše věnovali vzájemné diskuzi. Do šancí se tak dostávali i hosté z Kamenného Újedu. Jako první zahrozil Božík, když pohotově a tvrdě střílel, ale domácí brankář Kotásek reflexivně kryl. O chvilku později se po krásném centru Kotaldy, dostal k zakončení hostující Dao, ale ani jeho pokus neskončil brankou. Zasloužený gól Kameňáku přišel v 70. minutě, kdy po přímém kopu z dobrých 45 metrů domácí brankář Kotásek vyrazil míč z kopačky Sládka jen do břevna, aby následně padající míč hlavou uklidil do branky dobíhající Lukáš Fousek. Domácí hráči se v závěru přeci jen vrátili k fotbalu, začali znovu kombinovat a čtyři minuty před koncem po střele Veitha přidali i poslední branku v zápase. Zápas se pak už jen v poklidném tempu dohrával a Štěpánovice si připsali zasloužený zisk tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánovice
Petr Kosař (TJ Sokol Štěpánovice): "Sešli jsme skoro v plné palbě, když nám chyběli jen zraněný Vojč a Mraček, který už má zase povinnosti u taekwonda. První poločas se hra odehrávala na jednu branku, hosté přijeli v hodně mladém složení a naše zkušenost byla znát. Do poločasu jsme dali dvě branky a další šance zahodili. Druhý poločas začal v podobném duchu, ale po třetí brance jsme mezi sebou začali zbytečně diskutovat a z naší nekoncentrace padl gól hostí. Po desetiminutovém výpadku jsme ale opět zabrali a přidali čtvrtý gól. Zápas jsme zaslouženě dovedli do vítězného konce."

TJ Sokol Kamenný Újezd B
Milan Váša (TJ Sokol Kamenný Újezd B): "Domácí naplno využili výhodu svého malého a nerovného hřiště, byli bojovnější, důraznější, zkušenější a uměli i dobře kombinovat. Příště hrajeme doma v neděli proti Trhovým Svinům, je třeba trénovat a připravit se na další zápas."



Sestavy


TJ Sokol Štěpánovice
V. Kotásek [-] - T. Veith [-] , P. Kosař [-] , P. Novák [-] , J. Kučera [-] - L. Makovička [-] (59. J. Ludvík [-] ) , M. Fiktus [-] , D. Marek [-] (86. M. Kovář [-] ) , V. Kopačka [-] - J. Dědič [-] (70. A. Elidon [-] ) , M. Klabouch [-] (86. P. Matoušek [-] )

TJ Sokol Kamenný Újezd B
T. Schmied [-] - P. Božík [-] , V. Šimek [-] , M. Samborský [-] , T. Vítů [-] - L. Fousek [-] , M. Sládek [-] , D. Frnka [-] , D. Dao [-] - F. Janda [-] , V. Kotalík [-]

ŽK: 58. M. Klabouch - 56. L. Fousek .
Hráči zápasu: M. Fiktus , D. Marek .
Místo: Štěpánovice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Hruška Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.