0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Římov se po výhře ve Svinech dostal na druhé místo


Branky


0

V 7. kole přivítali hráči Trhových Svinů B mužstvo TJ Sokol Římov. Domácí mladý tým se nacházal před tímto zápasem na předposledním místě tabulky. Hosté z Římova se po minulé výhře nad Štěpánovicemi znovu přiblížili čelu tabulky a ve vítězném tažení chtěli pokračovat i na hřišti Trhových Svinů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy začali utkání opatrně, aby se vyvarovali chyby a zbytečně inkasované branky v úvodu zápasu. Na první šanci se tak čekalo do 12. Minuty, kdy právě po chybě domácí obrany, obešel hostující Graman stopera a běžel sám na brankáře Krauskopfa. Toho úspěšnou kličkou obešel, ale bohužel pro Římov zamířil mimo tři tyče. Hosté se první šancí dostali do tempa a byli nebezpečnějším týmem. Což potvrdili ve 22. Minutě minutě kdy sám proti Krauskopfovi nezaváhal hostující Štrajt. Římovský snajpr byl i nadále při chuti a po dalších třech minutách přidal z podobné situace i druhou branku a hosté vedli 0:2. Zbylá dvacetiminutovka přinesla vyrovnanou partii, a jelikož žádná útočná akce ani jednoho týmu neskončila brankou, šli do šaten s dvoubrankovým náskokem hosté z Římova.

Druhý poločas začali aktivněji hosté, kteří se hned v úvodu dostali do dvou gólových šancí, ale brankář Krauskopf byl na svém místě. Po hodině hry začali otěže zápasu přebírat domácí mladíci, kteří byli pohyblivější a zle zatápěli hostující obraně. Ta ovšem působila velmi kompaktně, a když už se tak některý z domácích hráčů dostal k zakončení ztroskotal na připraveném brankář Novákovi. Římovští si pak závěr utkání již pohlídali a po výhře 0:2 si z Trhových Svinů odvezli všechny tři body. S výkonem byl spokojený i kapitán hostí Roman Chyňava, který nám poskytl pár slov po utkání. Do Trhových Svinů jsme vyrazili bez několika pravidelně hrajících hráčů, proto naše hra byla od začátku opatrná, s cílem neobdržet branku. Domácí se v druhé polovině utkání snažili svým tlakem zápas zdramatizovat, ale dvougólový náskok byl dostatečný, branku jsme neobdrželi a mohli jsme se radovat se svými fanoušky z dalšího důležitého vítězství na venkovním hřišti.“



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Crkva ( TJ Sokol Římov ): "Jsem velmi spokojený že jsme i s několika absencemi našich zkušených hráčů dokázali hrát to co jsme chtěli, ze zajištěné obrany a do rychlích protiútoků. Děkuji všem hráčům a také fanouškům kteří nás přijeli podpořit."

TJ Sokol Římov
Pavel Randa ( TJ Spartak Trhové Sviny B ): "Vzhledem k počtu hráčů, které jsme měli k dispozici, se do základní sestavy dostal i druhý brankář Karel Brůha. Sestavu doplnili dorostenci, kteří už měli v nohách svůj dopolední zápas. Hra byla vcelku vyrovnaná, ale gólově se prosadili pouze hosté. my jsme si šance vytvořili až ve druhém poločase, jenže góly to nepřineslo. Dobrou atmosféru zápasu oživily kotle fanoušků obou týmů, které byly slyšet po celý zápas."



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Krauskopf [-] - J. Petr [-] , P. Randa [-] , R. Horelica [-] , M. Stráský [-] - J. Kostohryz [-] , K. Brůha [-] , D. Mendel [-] , L. Valenta [-] - J. Fabián [-] , M. Marek [-] (46. R. Petr [-] )

TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - P. Crkva [-] , R. Chyňava [-] , M. Bauer [-] , M. Kopt [-] - F. Šmíd [-] (86. I. Polák [-] ) , J. Rytíř [-] , P. Graman [-] , L. Froněk [-] - J. Štrajt [-] , P. Žáček [-]

ŽK: 18. M. Krauskopf , 29. J. Fabián - 67. P. Graman , 85. J. Rytíř .
Hráči zápasu: R. Chyňava , J. Štrajt .
Místo: T.Sviny. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Pileček Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.