T. Lenc 85.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trhové Sviny si z Kameňáku odvezly všechny tři body


Branky


85. T. Lenc - 21. P. Randa , 83. R. Vazač
0

V 8. kole hostil Kamenný Újezd B na svém hřišti mužstvo Trhových Svinů B. Domácí hráči byli před vzájemným duelem o bod před svým soupeřem. Poslední zápasy oběma týmům nevyšly, když si nepřipsaly ani jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V neděli se proti sobě postavili dvě velmi mladé jedenáctky. Kameňák nastoupil do zápasu s věkovým průměrem 24 let, hosté dokonce ještě s o jeden rok mladším týmem. Trhové Sviny začali aktivněji a zahrozili již v 1. minutě, když jejich šanci se štěstím zlikvidoval brankář Kvasnička. Hráči Trhových Svinů byli v úvodu nadále aktivnější a ve 21. minutě se dostali díky Randovi do vedení – 0:1. Hra se postupně začala vyrovnávat a ke konci poločasu se dostali do šancí i domácí hráči. Bohužel pro ně jak Kotalík, tak po něm Lenc své šanci nevyužili a tak šli do kabin s jednobrankovým náskokem Trhové Sviny.

Druhou půli začali aktivněji domácí hráči, kteří se tlačili za vyrovnáním. Hned v úvodu poločasu Kotalík vyslal křižnou střelou na branku hostí, ale trefil pouze tyč. Kotalík byl velmi aktivní a po přihrávce Daa se dostal do další gólové šance, bohužel špatným prvním kontaktem s míčem se sám připravil o zakončení. Hosté se probudili s blížícím se závěrem zápasu. Vyrovnali hru a sedm minut před koncem zásluhou zkušeného Vazače přidali druhou branku – 0:2. Domácí hráli poslední minuty vabank a všechny síly vrhli do útoku. To se vyplatilo a v 85. minutě Lenc zbytek zápasu ještě zdramatizoval – 1:2. Poslední možnost ke srovnání měl domácí Váša, ale s trestným kopem z dobré vzdálenosti nenaložil podle představ domácích příznivců, a tak se ze zisků tří bodů, radovali hosté z Trhových Svinů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd B
David Augusta (záložník): "Určitějeden ze zápasůkdy jsme měli dělat body. V prvním poločase měl soupeř tolik šancí až jsme byli rádi ze prohraváme jen o gól, neco chytil Kvasňa a zbytek lítal mimo. Druhý poločas už jsme hráli útočnější fotbal a rozhodně bylo bíizko ke srovnání, ale bohužel. Teď nás čekaj poslední dva zápasy a nutně potřebujeme vyhrát. Věřím, že doma s Mladým tak v Řimově body uhrajem."

TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa ( záložník ): "Do Kameňáku jsme dorazili jen v jedenácti lidech, ale na hře se to nepodepsalo. Od začátku jsme měli víc ze hry a do poločasu jsme vedli 1:0. Ve druhém poločase přidal gól nestárnoucí Vazač, před koncem domácí snížili, ale do závěru jsme to už ubránili."



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
F. Kvasnička [-] - V. Šimek [-] , T. Vítů [-] (86. M. Váša [-] ) , M. Svobodný [-] (63. F. Janda [-] ) , M. Samborský [-] - Z. Zeman [-] (46. D. Augusta [-] ) , L. Fousek [-] , M. Sládek [-] , D. Dao [-] - T. Lenc [-] , V. Kotalík [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - J. Petr [-] , L. Valenta [-] , R. Petr [-] , M. Smoleň [-] - P. Randa [-] , D. Mendel [-] , J. Štrosser [-] , R. Horelica [-] - R. Vazač [-] , M. Marek [-]

ŽK: 75. R. Petr .
Hráči zápasu: M. Smoleň , K. Brůha .
Místo: K.Újezd. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Churáň Rudolf - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.