2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pátá výhra Dobré Vody B v řadě, znamená pěti bodový náskok v čele tabulky


Branky


0

Dobrá Voda B přivítala v nedělním odpoledni na svém hřišti mužstvo Štěpánovic. Domácí hráči se nacházejí ve velmi dobrém rozpoložení, když se usadili na čele tabulky a za sebou mají šňůru čtyř vyhraných zápasů. Hosté ze Štěpánovic se pohybují v horní části tabulky. Poslední kolo si doma lehce poradili s Kamenným Újezdem B a nějaký bod si chtěli odvézt i od lídra tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Dobré Vodě mají po suchém létě obrovské problémy s trávníkem, podle toho taky vypadalo hřiště, které ale do fotbalového plácku mělo hodně daleko. Samotný zápas nepřinesl v úvodu strhující fotbal. Hosté ze Štěpánovic se snažili držet míč na svých kopačkách, zatímco domácí se tlačili rychlým přechodem do zakončení. Ve 13. minutě se po zaváhání hostující defenzivy, dostal z levé strany na střed hřiště Candra, vystřelil a míč na nerovném terénu přeskočil ruce brankáře Matouška a skončil v síti – 1:0. Domácí dál hrozili rychlými kontry, ale terén byl pro oba týmy velkou překážkou a tak řada akcí končila po odskočení míče mimo hřiště. Štěpánovice měli v držení míče v první polovině mírně navrch, ale k zakončení se za celý poločas dostali jen jednou. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro domácí hráče.

Druhý poločas přinesl mnohem více vzruchu, než ten první. Bohužel pro fotbal se o ně postaral hlavní rozhodčí Brom, který z fotbalu udělal zbytečnou bramboračku. Dobrá Voda vstoupila do druhého dějství lépe a Štěpánovice se v úvodu jen bránili. Sérii osmy rohových kopů utnul penaltový zákrok hostujícího Kopačky. Z následné penalty se pak nemýlil Toman a domácí vedli 2:0. Hosté se zlobili, už před samotným rohem, kdy zůstal ležet na hřišti jejich hráč Mraček, nikdo však míč nezakopl, až hosté poslali balon na roh, ale zpětné vazby v podobě vrácení míče se nedočkali. Ještě víc se přililo pod kotel, když hosté po standardní situaci snížili Poláčkem. Domácí pomezní sice signalizoval ofsajd, ale hlavní rozhodčí celou situaci posoudil, že proběhla v rámci pravidel a branku uznal. Podobná situace se odehrála i na druhé straně, kdy po signalizaci hostujícího pomezního skórovali i domácí. Tentokrát však rozhodčí Brom branku neuznal. A děj kolem hlavního rozhodčího pokračoval. Čtvrt hodiny před koncem byl stažen ve vápně domácích Marek Fiktus, ale píšťalka sudího zůstala němá. Na hřišti se hodně diskutovalo a mnoho peprných slov si vyslechl i hlavní rozhodčí od obou týmů, ale žádný karetní mariáš se nekonal. Poslední vzruch pak přinesla situace v závěru utkání, kdy byl na hranici vápna faulován unikající Miroslav Fiktus, ale ani tento střet neposoudil hlavní rozhodčí jako nedovolený a tak si tři body připsala domácí Dobrá Voda.



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda B
Petr Šteyer (záložník): "Začátek zápasu byl z naší strany nemasný neslaný. Pak se ale i díky vedoucí brance naše hra zvedla a dostávali jsme se do šancí. Bohužel terén na našem hřišti je mizerný a míč nám často odskakoval. Ve druhém poločase jsme přidali druhý gól z penalty. Hosté sice korigovali z údajného ofsajdu, ale výsledek už jsme ubránili. Závěr byla spíše taková nakopávaná, ale důležitý je zisk tří bodů."

TJ Sokol Štěpánovice
Petr Kosař (obránce): "Zápasu by asi spíše slušela remíza, ale my za první poločas vystřelili jen jednou na branku a ve druhé půle jsme nepochopitelně měli deset minut totální výpadek, z čehož rezultovala druhá branka domácích. Utkání absolutně nezvládl hlavní rozhodčí, který dělal chyby na obě strany a nám upřel jasnou penaltu. Naopak nám uznal gól po signalizovaném ofsajdu. Navíc domácí měli přes léto problém s vyschlou studnou, takže hřiště bylo v hrozném stavu a chvílemi připomínala hra holomajznu. Upřímně jsem čekal od domácích víc, vzhledem k tomu, že jsou v soutěži na prvním místě."



Sestavy


SK Dobrá Voda B
J. Šinko [-] - J. Toman [-] (80. M. Mach [-] ) , J. Šulista [-] , P. Choboda [-] , J. Tomandl [-] (65. P. Houska [-] ) - R. Candra [-] , J. Šedivý [-] , J. Adam [-] (46. J. Marek [-] ) , P. Hoffman [-] - P. Šteyer [-] (55. M. Hakl [-] ) , P. Smejkal [-]

TJ Sokol Štěpánovice
P. Matoušek [-] - T. Veith [-] , P. Kosař [-] , P. Novák [-] , J. Kučera [-] - M. Fiktus [-] , D. Marek [-] , R. Poláček [-] (70. A. Elidon [-] ) - J. Mraček [-] (70. M. Fiktus [-] ) , V. Kotásek [-] (46. V. Kopačka [-] ) , M. Klabouch [-]

ŽK: 60. J. Tomandl - 60. P. Novák .
Hráči zápasu: J. Toman , R. Candra .
Místo: D.Voda. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Brom Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.