2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj druhé se třetím týmem tabulky, neměl vítěze


Branky


0

TJ Slavče bylo před zápasem s Novými Hodějovice na domácím hřišti stoprocentní. V posledním kole si přivezli svěřenci trenéra Brůhy bod ze hřiště Vrábče. Hosté z Nových Hodějovic mají problémy se sestavou, protože jim vinnou zranění chybí řada hráčů základní sestavy. I přesto odjížděli k zápasu do Slavče s tím, že přeruší domácí sérii bez ztráty kytičky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj čtvrtého Slavče a třetích Nových Hodějovic, byl největším víkendovým magnetem ve III. třídě skupiny B. Zápas začal vyrovnaně, domácí Slavče spoléhalo na jednoduchou hru, která směřoval na dvojici rychlonohých útočníků Tisoň – Tošner. Více kombinačně působili hosté z Nových Hodějovic, ale domácí defenziva hrála důrazně a účelně. Ve 12. minutě neodkopl jeden ze záložníků Nových Hodějovic míč z velkého vápna. Balon tak putoval k nohám volného Tošnera a domácí vedli – 1:0. Domácí Tošner byl pak i nadále jednoznačně největší hrozbou pro hostující obránce, ale do poločasu se prosadit nedokázal. Nové Hodějovice stačili do půle srovnat krok. Když po krásném centru Rudolfa z levé strany, přesně zakončil hlavou Jáchym – 1:1. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu jako ten první. Slavče spoléhalo na brejkové situace a Nové Hodějovice se kombinací tlačili do zakončení. Po necelé hodině hry se nepříjemně zranil poslední Muž kola, domácí Roman Bláha, kterému se zamotala noha do sítě a otočil si koleno. V 65. minutě domácí obrana zablokovala střelecký pokus hostí a následoval rychlý kontr dva na nikoho, na jejímž konci byl opět Tošner a Slavče vedlo 2:1. Z vedení se domácí hráči radovali, ale necelých deset minut. Po dalším centru Rudolfa do vápna Slavče se míč od zakončujícího Jáchyma ještě otřel o jednoho z domácích obránců a skončil v síti – 2:2. Zápas se pak už spíše dohrával, domácí sice měli možnost několika standardních situací, které směřovali do vápna na Tošnera, ale domácí kanonýr měl pro sobotu již vystříleno. Slavče tak doma poprvé nebodovalo naplno a s Novými Hodějovicemi se rozešla nerozhodně 2:2.



Ohlasy k zápasu



FC Nové Hodějovice
Tomáš Aibl (trenér): "Zápas to byl takový nic moc. Domácí spoléhali na dlouhé nakopávané míče na Tošnera, který domácím tvoří hru. My jsme se snažili hrát kombinačně, ale moc nám to nešlo. Utkání moc šancí nepřineslo. Největší vzruch se děl kolem hřiště, kde bylo hodně emocí. Hold od Trhových Svinů dál ty Novohradský hory to je takový retardus, tam kam člověk jede tam je vyřízíno."



Sestavy


TJ Slavče
V. Graňo [-] - J. Vodička [-] , T. Kápar [-] , T. Vach [-] , M. Trajer [-] - R. Brousek [-] , D. Mrkvička [-] , R. Bláha [-] (60. M. Šindela [-] ) , J. Tůma [-] - D. Tisoň [-] , M. Tošner [-]

FC Nové Hodějovice
J. Rozycki [-] - D. Lojka [-] , T. Bílek [-] , J. Rajtr [-] - M. Jáchym [-] (88. J. Bláha [-] ) , J. Dvořák [-] , M. Rudolf [-] , M. Chmeňa [-] , J. Fodora [-] - J. Tomeček [-] , M. Bárek [-]

ŽK: 58. T. Kápar , 85. M. Tošner - 62. J. Tomeček .
Hráči zápasu: M. Tošner - M. Jáchym .
Místo: Slavče. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hruška Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.