5:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice nedaly ve druhé půle Vrábči šanci


Branky


50. J. Fencl , 68. J. Fencl , 78. M. Volf , 81. M. Volf , 89. M. Volf
0

Nováček z Ledenic B, hostil v 8. kole III. třídy skupiny B tým z Vrábče. Domácí hráči minulé kolo doma deklasovali Lišov B a na vítězné vlně chtěli pokračovat i proti Vrábči. Hosté jsou remízovým králem soutěže a minimálně bod chtěli brát i v tomto zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči chtěli navázat na svůj výkon z předchozího kola, kdy si doma jednoznačně poradili s Lišovem. V prvním poločase byla k vidění vyrovnaná partie. Oba týmy si vytvořili pár náznáků k ohrožení branky, ale ani jeden pokus neznamenal vážnější ohrožení pro jednoho nebo druhé brankáře. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Do druhé poločasu, poslal trenér Langer postupně posily z A týmu Fencla a Volfa. Ti se mu pak odvděčili tak, že zápas rozhodli v další jasnou výhru. V 50. minutě se prosadil hlavou po centru Králíka, střídající Fencl a Ledenice vedly – 1:0. Domácí ožili, naopak hosté z Vrábče se dostali pod tlak a v 68. minutě prohrávali už o dvě branky. Střelu Volfa vyrazil hostující brankář Knytl jen k nohám dobíhajícího Fencla, pro kterého nebyl problém dopravit míč do sítě – 2:0. Druhá branka byla zřejmě zlomová, protože na hřišti od té doby existovalo, už jen domácí družstvo. V 78. minutě se pak po přihrávce od Fencla dostal do šance Volf, udělal kličku brankáři a bylo to 3:0. Za tři minutky se dostaly Ledenice do přečíslení 2 na 1, které vyřešil Fencl přihrávkou na Volfa a ten svým druhým gólem v zápasu zvýšil na 4:0. Hattrick pak dokončil Volf v 89. minutě, když se prosadil mezi vápnem a penaltou přesnou střelou k tyči. Ledenice si tak i ve druhém zápase po sobě na domácím hřišti zastřílely a svým soupeřům nasázely 12 branek.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice B
Miloslav Langer (trenér): "První poločas byla hra vyrovnaná, stejně tak i šance byly k vidění na obou stranách. Druhý poločas jsme nasadili do hry pendly z A týmu, kteří utkání rozhodli. Dali jsme dvě branky a druhý poločas byl jasně v naší režii."




Sestavy


TJ Slavoj Ledenice B
J. Mařík [-] - M. Strouha [-] , M. Kopáček [-] , P. Hinterhölz [-] (59. M. Volf [-] ) , T. Lamáček [-] (84. D. Borovka [-] ) - D. Fyrbach [-] , J. Čech [-] , F. Kopecký [-] (46. J. Fencl [-] ) , R. Kučera [-] - J. Řimnáč [-] , P. Králík [-]

TJ Vrábče
T. Knytl [-] - M. Filištein [-] , D. Pech [-] , M. Vrba [-] , J. Vejskrab [-] - Z. Medula [-] , M. Šerý [-] , S. Knytl [-] (68. Š. Ohrazda [-] ) , M. Chrástecký [-] (46. L. Koclíř [-] ) - R. Buchar [-] , D. Seethaler [-]

ŽK: 21. R. Buchar , 54. J. Vejskrab , 72. M. Filištein .
Hráči zápasu: M. Kopáček , J. Fencl , M. Volf .
Místo: Ledenice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Pileček Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.