Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.03.2020 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice neudržely slibný náskok a nakonec s Petřínem berou jen bod


Branky


14

Před samotným zápasem mohli domácí kalkulovat s možností, že za hosty nepřijede nejsilnější sestava - "A" tým Petřína hrál odpoledne svůj zápas a jak je známo, využívá služeb několika šikovných hráčů z "B" týmu. Jak nakonec celý zápas proběhl..?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase ve vedení

Petřínští vážili v celkem okleštěnější sestavě, než na něj jsou týmy z 1.A třídy zvyklé. Ale zejména mladí hráči to na sobě znát nedali - vždyť mají zkušenosti z dorostenecké druhé ligy. A hosté se také brzy ujali vedení, to když se po povedené akci prosadil zkušený Nademlejnský. Po čtvrt hodině hry však bylo srovnáno. Petřín polevil a domácím se nabízely možnosti k protiútokům. Zkušeně toho využil nejdříve Hájek, a když si do poločasu nedali hosté po několika dalších pohrůžkách říct, přišel trest. Ve 43. minutě se prosadil Klas a domácí šli do nečekaného vedení. 

Vedení o dvě branky nestačilo

Po výměně stran se očekával mohutný nápor hostů s cílem otočit vývoj zápasu v jejich prospěch. Ale domácí byli proti - prozatím. V 55. minutě navýšil vedení svého celku Kába, ale jelikož při svých dalších nadějných pokusech selhal, byla to poslední branka jeho týmu. Domácím postupně docházely síly a mladé pušky doháněli výsledek. V 61. minutě snižoval J. Vodrážka a o osm minut později srovnal kapitán týmu, Kohout, na konečných 3:3. V závěru už domácí důležitý bod udrželi.

Štěstí se k domácím odvrátilo zády

V penaltovém rozstřelu došlo k jediné chybičce na straně domácích, která znamenala odevzdání druhéhobodu hostům.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér domácích: Vedli jsme 3:1, ale bohužel nedostatkem sil v závěru a hloupými chybami jsme o náskok přišli. Následující penalty už jsme nezvládli. Bojovnost našeho mužstva musím pochválit, ale některých chyb se musíme vyvarovat, abychom v takto důležitých zápasech neztráceli body.

SK Petřín Plzeň B
Jan Pleticha, trenér hostů: Šli jsme rychle do vedení, ale pasivní hrou jsme nedokázali přidat další branky a bohužel jsme do přestávky prohrávali 2:1. Ve druhé půli hru rozhýbali mladí dorostenci a možná i díky únavě soupeře jsme srovnali. Za penalty můžeme být rádi.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , J. Makovec [-] (75. M. Jedlička [-] ) , S. Makovec [-] , E. Bouše [-] , M. Hájek [-] , M. Heimlich [-] , M. Chaloupka [-] , V. Brůha [-] , M. Petrášek [-] (71. J. Netušil [-] ) , D. Klas [-]

SK Petřín Plzeň B
D. Strejc [-] - M. Štefl [-] , J. Vodrážka [-] (73. J. Kostifál [-] ) , D. Vodrážka [-] , A. Kohout [-] , M. Nademlejnský [-] , L. Gavrylovskyy [-] , J. Ledvina [-] , J. Huml [-] , D. Voves [-] , T. Koudele [-] (65. L. Talůžek [-] )

ŽK: 31. M. Chaloupka - 75. A. Kohout .
Hráči zápasu: R. Kába , M. Hájek - A. Kohout .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Duda Václav - MAREK Pavel, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Martin Heimlich
Tip experta: remíza

Byl bych špatný kapitán kdybych svému týmu nevěřil? Proto překvapení a uhrajeme se silným Petřínem bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů