2:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mičan vychytal Nové Hodějovice a Ledenice si odvezly všechny body


Branky


75. J. Dvořák , 83. T. Bílek - 59. J. Fodora (vl.) , 62. J. Fencl , 90. P. Hinterhölz
0

V 9. Kole III. třídy skupiny B přivítali Nové Hodějovice, stále se lepšícího nováčka z Ledenic. Domácí hráči v posledním kole jako první bodovali na půdě Slavče, odkud si odvezli bod za remízu 2:2. To hosté přijížděli k zápasu ve velmi dobrém rozpoložení, když na domácí půdě zvládli vyhrát oba své duely, jak s Lišovem, tak s Vrábčí a oběma soupeřům dohromady nasázeli 12 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání dvou týmů z popředí tabulky začalo opatrně. Oba týmy se v prvním poločase spíše oťukávaly. Ani jedno mužstvo nechtělo udělat chybu a pustit soupeře do vedení. Za první poločas tak bylo k vidění spíše pár náznaků šancí, než vyložené gólovky, které volali po gólu. Diváci tak v prvním poločase čekali na branku marně.

Pokud se dalo říct, že první poločas byl nemastný neslaný, tak druhá část zápasu přinesla pro oko diváka dramatickou podívanou do poslední minuty zápasu. Vše odstartovalo po necelé hodině hry, když došlo k nedorozumění mezi domácími obránci. Jeden z nich pod dojmem, že ještě nebyl rozehrán kop po odpískaném ofsajdu, chytil míč do ruky a následoval přímý volný kop proti brance domácího brankáře Martina Hřiba. Následná dělovka hostujícího Fencla se bohužel pro domácí ještě odrazila od kapitána Fodory do protipohybu brankáře a hosté z Ledenic vedli 0:1. Za tři minuty bylo s domácími ještě hůře. Tentokrát se už bez asistence kohokoli z domácích hráčů trefil Fencl podruhé – 0:2. Dvoubrankové manko ovšem nastartovalo domácí ofenzivu, která začala hosty z Ledenic přehrávat. V brance Ledenic stál ovšem Filip Mičan, který svými zákroky přiváděl domácí forvardy k zoufalství. Pendl z A týmu kapituloval v 75. minutě, když ho z prostoru mezi penaltou a malým vápnem propálil Dvořák. Domácí aktivita neopadala a v 83. minutě zaslouženě vyrovnali, autorem branky byl Tomáš Bílek – 2:2. Hodějovice jak je jejich zvykem vycítili šanci na tři body a vrhli všechny síly do útoku. Jejich snaha o vítěznou trefu, však nakonec měla hořkou pachuť. V 93. minutě se totiž dostal k míči střídající Hinterhölz a přesnou trefou vystřelil 3 body šťastnějším hostům z Ledenic.



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Tomáš Aibl (trenér): "Vyrovnaný zápas, možná jsme měli i více šancí, ale vychytal nás brankář hostí Mičan. Ten chytal neskutečně a byl jednoznačně mužem zápasu. My jsme dokázali sice stáhnout dvoubrankové manko, kdy jsme se trefili z bezprostřední blízkosti, ale v závěru jsme šli po třech bodech, otevřeli jsme obranu a inkasovali rozhodující trefu."

TJ Slavoj Ledenice B
Miloslav Langer (trenér): "Vyhrál spíš šťastnější tým než lepší. Hodějovice hrají opravdu dobrý fotbal a byli lepším týmem, pak rozhodla šťastná branka v poslední minutě utkání. Nás podržel brankář A týmu Mičan, který vychytal hostující hráče. V zápase patřili k nejlepším hráčům ještě Fencl a Kučera."



Sestavy


FC Nové Hodějovice
M. Hrdlička [-] - T. Bílek [-] , J. Rajtr [-] , D. Lojka [-] - L. Kolář [-] (69. M. Chmeňa [-] ) , M. Rudolf [-] , J. Šíma [-] (69. M. Jáchym [-] ) , J. Fodora [-] , J. Dvořák [-] - M. Bárek [-] , J. Tomeček [-] (89. J. Rozycki [-] )

TJ Slavoj Ledenice B
F. Mičan [-] - M. Tesař [-] (46. L. Herda [-] ) , M. Michner [-] , D. Fyrbach [-] , R. Kučera [-] - M. Volf [-] , J. Čech [-] , J. Řimnáč [-] , P. Králík [-] - J. Fencl [-] , F. Kopecký [-] (46. P. Hinterhölz [-] )

ŽK: 58. T. Bílek - 70. P. Králík .
Hráči zápasu: F. Mičan , J. Fencl , R. Kučera .
Místo: N.Hodějovice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Stach Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.