Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.03.2020 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polášek přestřílel Košutku a i díky němu Radnice vyhrály


Branky


14

Utkání v Radnicích, řízené sudí Terezou Hessovou mělo silný náboj. Celkové skóre neodpovídá vyrovnanosti obou týmů na hřišti. Za domácí se třikrát prosadil Polášek a potvrdil tak výbornou formu, která ho provázela celou přípravou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka domácí uklidnila, ale hra byla vyrovnaná

V Radnicích se sešla stovka diváků a jistě se nenudili. Na první branku zápasu se nečekalo dlouho. Na levé straně se v 6. minutě dlouhého autu chopil L. Aubrecht, míč ještě hlavou posunul na hranici malého vápna Rýdl, kde se za obranou zjevil Polášek. Ten už neměl problém se střelou a přes Rybičkovo rukavice propasoval míč do sítě. Hosté se marně domáhali odmávání ofsidu zakončujícího hráče. Chvíli na to mohli domácí vedení navýšit, ale jak obrana Košutky, tak smůla byla proti. Hosté byly v přechodové fázy hry vyrovnaným soupeřem, avšak do zakončení se dostávali sporadicky. Velkou práci měla domácí obrana s druhým nejlepším střelcem soutěže - Pekníkem, který byl u téměř každého útočného pokusu hostů. Po jedné z ojedinělých střel ve 34. minutě, kterou domácí brankář pokryl, rozehrál rychle dlouhý míč a po odrazu šli domácí do protiútoku. Do vápna běžící Kroc viděl na druhé straně nabíhajícího Poláška a ten tak jeho pas uklízel pohodlně do prázdné brány. O dvě minuty později se Polášek radoval z hattricku, ale branka nakonec uznána nebyla. Hlavní sudí si nevšimla svého asistenta, signalizujícího nedovolenou hru na opačné straně hřiště a po krátké konzultaci branku neuznala a kopal se přímý volný kop u brankoviště domácích. Ten byl obranou bezpečně odvrácen. Poločas se dohrál bez větších šancí.

Poláček se hattricku dočkal

Hned po rozehrávce vlítli domácí na svého soupeře. Celé tři minuty okupovali území kolem hostující obrany, až se P. Aubrecht individální akcí dostal v šestnáctce na dostřel, ale byl podkopnut obráncem. Sudí bez přemýšlení nařídila pokutový kop. Tento byl svěřen Poláškovi a i když si brankář na míč sáhl, úspěšně svůj pokus proměnil. Vyrovnaná partie na hřišti pokračovala, hosté se snažili dostávat na dostřel brány, ale domácí obrana všechny pokusy kryla a to tak důsledně, že Košutka za celé utkání nekopala ani jeden rohový kop. Vedení mohly navýšit Radnice, v koncovce však chyběla přesnost. Po nepovedené rozehrávce domácí obrany se k míči v 70. minutě dostal košutecký Pekník, který připravil pozici pro Blažejovského a ten Volákovi nedal šanci. Hosty to nakoplo a domácí obrana byla nucená se pořádně ohánět avšak nápor ustála a v závěru z rohu uklidnil Radnice M. Krč, který si naskočil na Spěváčkův rohový kop a uklidil míč přesně k tyči.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér domácích: Klasické první utkání po zimní přestávce, hodně nepřesností, nedotažené akce, atd.. O výsledku rozhodla naše větší vyváženost hry směrem do útoku i do obrany. Byli jsme silnější v obou vápnech. Střelecky úřadoval Fanda Polášek.




Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - P. Valenta [-] , M. Krč [-] , D. Rýdl [-] - L. Brož [-] , V. Spurný [-] (89. J. Draský [-] ) , L. Aubrecht [-] , T. Kroc [-] (85. D. Krč [-] ) - F. Polášek [-] (88. R. Štěpánek [-] ) , M. Svoboda [-] (72. M. Spěváček [-] ) , P. Aubrecht [-] (72. M. Habr [-] )

TJ Košutka Plzeň
M. Rybička [-] - K. Liška [-] (75. M. Milota [-] ) , J. Chabr [-] (62. J. Blažejovský [-] ) , F. Řežábek [-] (46. J. Kalaš [-] ) , P. Macht [-] , M. Kadlec [-] , Z. Rolko [-] , T. Pekník [-] (85. F. Bloch [-] ) , L. Kovařík [-] (62. T. Krejčí [-] ) , J. Pekník [-] , M. Primas [-]

ŽK: 57. L. Brož .
Hráči zápasu: F. Polášek , T. Kroc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hessová Tereza - RUDA Daniel, ŠIMEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Heimlich
Tip experta: výhra domácích

Domácí mě jako nováček překvapili a věřím že i na jaře budou hlavně doma bodovat.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích