0:1
(0:0)
90. M. Kůsa
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.03.2020 10:15

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Kralovic rozhodl v posledních vteřinách Kůsa


Branky


90. M. Kůsa
14

Nepříznivé podmínky a špatný terén se nevyhl ani celku z domažlicka, který tak své utkání s Kralovicemi musel odehrát na malé umělce. A žádná výhoda to pro domácí nebyla...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesnost, neproměňování šancí, 0:0

Oba týmy se s umělkou vypořádávali po svém a ani jednomu z nich se hned nepodařilo přizpůsobit. Z toho plynuly nepřesnosti a zmatky. Fotbal to byl bojovný. Opticky více ze hry měli domácí, kteří si i vytvořili několik slibných šancí. Tyto však zůstaly nevyužity a jedním z častých "hříšníků" v koncovce byl domácí M. Černý. Ač bojovný fotbal, bylo téměř vše v duchu fair play a za první poločas padla jediná žlutá karta, kterou obdržel kralovický Lavička (do konce zápasu už žádnou kartu sudí Pressl vytahovat nemusel). Do kabin se týmy rozcházely za nerozhodného stavu.

Střídající Kůsa na poslední chvíli rozhodl

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy s nějakými změnami a otěží se ujali domácí. Do konce zápasu si vytvořili opět několik slibných šancí a když místo zakončení do prázdné branky se útočníkovi povedlo míč vykopnout, nebo namísto usměrňující hlavičky padl míč na rameno a mimo ohrožení branky, musel přijít trest. A ten přišel v samém závěru zápasu. Kralovice, využívající spíše protiútoků, využili rychlého autového vhazování u pokutového území domácích. K míči se dostal střídající Kůsa a peknoustřelou na zadní tyč rozvlnil síť za bezmocným Jarinou. Zanedlouho hlavní sudí odpískal konec a kralovický autobus mohl slavit.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil, trenér domácích: Zápas to byl těžký. Hráli jsme na malé umělce a zápas to byl spíše o boji. I když hosté více chybovali, my tyto situace nevyužili. Pro nás smolný zápas.

TJ Sokol Kralovice
Martin Kůsa, hráč hostů: Tento zápas byl velmi fyzicky náročný. Na velice malém hřišti se hrálo špatně. Důležité bylo hlavně neudělat chybu a nepouštět soupeře do brankových příležitostí. Každý aut okolo šestnáctky byl nebezpečný. Jsme rádi,že se nám start do jarní části povedl a doufáme, že se bude dařit i nadále.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Landrgott [-] (73. P. Cingroš [-] ) , P. Horák [-] , L. Černý [-] (46. R. Ebenhöh [-] ) , V. Iščenko [-] , L. Sobolík [-] (59. J. Malý [-] ) , D. Frank [-] , M. Šinál [-] , M. Tomášek [-] , M. Černý [-] , M. Blacký [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - L. Sládek [-] , P. Bulín [-] (65. P. Vrána [-] ) , T. Běhounek [-] (46. M. Kůsa [-] ) , P. Koča [-] (65. D. Běláč [-] ) , D. Hyneš [-] , M. Bulín [-] , J. Lavička [-] , M. Pánek [-] (46. M. Chvosta [-] ) , M. Kulhánek [-] , J. Vlk [-]

ŽK: 44. J. Lavička .
Hráči zápasu: M. Černý - M. Kůsa , J. Bodurka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pressl Václav - BÍNA Roman, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Heimlich
Tip experta: výhra domácích

Tady se asi potvrdí pravidlo "můj dům, můj hrad".

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích