2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.03.2020 14:30

16.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na těžkém podkladu se body dělily. Penalty zvládli lépe domácí.


Branky


14

Luby měly po zimní pauze a vlivem nepříznivého počasí, značný problém s přípravou travnatého podkladu. Hra tomu v sobotu odpovídala, zápas byl spíše bojovný a dělba bodů byla spravedlivá. Penaltový rozstřel pak vyšel lépe pro domácí, když se blískl brankář Hromada.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovnost od prvních minut

Jak bylo předepsáno, od začátku zápasu se hráči na place potýkali se složitostmi, které si na ně travnatý povrch připravil. Více ze hry ale měli hosté a domácí se jen sporadicky dostávali na dostřel branky. Skóre se navzdory šancím měnilo až ve 22. minutě, když se za Kaznějov prosadil osmnáctiletý křídelník Tichý, který dostal pěknou přihrávku středem obrany. Vedení na straně hostů však dlouho nezůstalo. O dvě minuty později si míč připravil Tichého o rok mladší soupeř Votava a srovnával na 1:1. Kaznějov se následně dobýval do lubské brány, ale Hromada, spolu s obranou, byli proti.

Oslabený Kaznějov udržel remízu

Ač byl v pvním poločase Kaznějov lepším týmem, ve druhé půli se hra srovnala a přitvrdila. Za druhý poločas padlo celkem 5 žlutých karet a bohužel pro Kaznějov, i jedna červená. Tu si v 62. minutě vysloužil střídající Kusák, jehož působení na hřišti tak trvalo pouhých 17 minut. Luby se následně dostávaly více na dostřel branky, ale nabídnutou výhodu nijak nezužitkovali. Jediné branky tak padly v prvním poločase a následoval penaltový rozstřel.

Hromada vychytal druhý bod

Jak je známo, penaltový rozstřel není vždy přímo úměrný výkonu týmu v základní hrací době. Ač se mohlo zdát, že do oslabení Kaznějova byl tento tým lépe připravený, penalty jsou pouhou individuální zdatností. V té se nejlépe ukázal domácí brankář Hromada, který svému týmu pomohl vychytanými střelami a s výsledkem 3:2 na penalty tak domácí uzmuli soupeři druhý bod. Tímto se na Kaznějov dotáhli na rozdíl pěti bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, trenér domácích: Zima poznamenala náš trávník - byl to hodně těžký terén. Od toho se také odvíjela hra. Jednalo se spíše o nakopávanou. V prvním poločase byl lepší Kaznějov. Druhá půle vyzněla lépe asi pro nás, ale nedokázali jsme využít jejich oslabení. Dělba bodů je spravedlivá.

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér hostů: První zápas byl na těžkém terénu. My jsme byli jednoznačně lepší v prvním poločase, bohužel jsme inkasovali hned po vstřelení naší branky a další šance jsme už nevyužili. Druhá polovina byl spíše boj, moc se nehrálo. Hra byla rozkouskovaná a nebezpečných šancí v brankovištích bylo poskrovnu. Při penaltách jsme jako střelci selhali, ale každý bod se počítá.



Sestavy


TJ Start Luby
V. Hromada [-] - T. Bureš [-] , J. Nešpor [-] , P. Kvítek [-] (30. J. Jirotka [-] ) , M. Vejskal [-] , J. Holý [-] , T. Votava [-] (75. H. Pikhart [-] ) , M. Sysel [-] , K. Šleis [-] , M. Havlovic [-] (86. D. Sládek [-] ) , J. Skýpala [-]

FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - M. Tichý [-] , J. Vondráček [-] (90. J. Beránek [-] ) , J. Hyneš [-] (87. J. Valenta [-] ) , J. Kopač [-] , T. Jung [-] (46. J. Kusák [-] ) , V. Vašíček [-] (65. J. Kiss [-] ) , F. Vaňourek [-] (46. J. Hrubý [-] ) , V. Pícl [-] , O. Běhounek [-] , T. Vaneš [-]

ŽK: 5. J. Holý , 19. J. Skýpala , 69. K. Šleis - 19. J. Hyneš , 25. V. Vašíček , 62. T. Vaneš , 76. J. Kopač , 77. J. Švamberg . ČK: 62. J. Kusák .
Hráči zápasu: V. Hromada , T. Votava - M. Tichý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Valenta Martin - ŠIMEK Jakub, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Martin Heimlich
Tip experta: výhra domácích

Tady bude velký boj, přesto domácí neprohrají.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích