1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé B si v Kamenném Újezdu připsalo druho výhru v řadě


Branky


0

V 10. kole III. třídy skupiny B na sebe narazily dva týmy ze spodní části tabulky. Domácí Kamenný Újezd B hostil Mladé B. Hosté z Mladého minulé kolo překvapivě vysoko zdolali na domácím hřišti Římov 5:1, zatímco domácí měli volný víkend.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po týdnu volna se představil Kamenný Újezd B znovu na domácí půde a chtěl odčinit poslední domácí porážku s Trhovými Sviny B 1:2. Ze začátku zápasu byli ovšem aktivnější hosté a využili toho po necelých deseti minutách hry. V 9. minutě přetažený centr Szojky vracel před branku Kolář Antonín a jeho hlavičku na brankové čáře uklízel do prázdné, Herman – 0:1. Postupem času se hra vyrovnala, ale žádný z týmu nepřidal branku. Domácí hrozili pouze ze střel zpoza vápna, zatímco za hosty mohl skórovat Miloš Schuster, který ale svůj samostatný únik nevyřešil dobře a nechal vyniknout, domácího brankáře Kvasničku. Do šaten tak sli s jednobrankovým náskokem hosté z Mladého.

Druhý poločas pokračoval v podobném rytmu. Za hosty ve svých šancích postupně selhali Szojka, střídající Novotný a rovněž nový muž na hřišti Linhart. Za tyto zahozené šance přišel trest v podobě obdržené branky. Po rohu se ve skrumáži hráčů nejlépe zorientoval domácí Dudák a vyrovnal na 1:1. Mladé se, ale tradičně může spolehnout na své dravé dorostence. Deset minut před koncem „nastartoval svou motorku“ Tomáš Linhart, utekl všem a ranou pod břevno nedal šanci domácímu brankáři – 1:2. Jelikož ani poslední šance utkání, kterou měl na kopačce Miloš Schuster a to trestný kop, který jen těsně minul branku, neskončila v síti, tak mohli hosté slavit důležité vítězství v záchranářské misi.



Ohlasy k zápasu



SK Mladé B
Miloš Schuster (záložník): "Pomohla nám rychlá branka, kdybych přidal druhou, mohlo být hotovo. Nestalo se a tak jsme museli ještě bojovat. Naštěstí máme dorostence a Linhy ukázal co je jeho silná stránka."



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
F. Kvasnička [-] - P. Božík [-] , M. Samborský [-] , V. Šimek [-] , M. Fousek [-] - D. Frnka [-] (46. T. Schmied [-] ) , V. Kotalík [-] (46. D. Augusta [-] ) , L. Fousek [-] , D. Dao [-] - T. Lenc [-] (57. F. Janda [-] ) , J. Dudák [-]

SK Mladé B
J. Jakovlevič [-] - J. Pavlík [-] (64. P. Schuster [-] ) , M. Pešek [-] , M. Drábek [-] , M. Zemek [-] - M. Hybrant [-] (72. M. Novotný [-] ) , M. Schuster [-] , L. Szojka [-] , A. Kolář [-] - A. Kolář [-] (57. T. Linhart [-] ) , M. Herman [-]

ŽK: 86. D. Augusta - 68. M. Drábek .
Hráči zápasu: T. Linhart , J. Jakovlevič .
Místo: K.Újezd. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Churáň Rudolf - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.