Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hokejový výsledek se zrodil ve Slavče, oba týmy se trefily šestkrát. Za domácí exceloval s pěti zásahy Tošner!


Branky


0

Domácí tým TJ Slavče přivítal na svém hřišti mužstvo Trhových Svinů B. Domácí hráči na podzim doma ještě neprohráli, když v pěti předchozích zápasech čtyřikrát vyhráli a jednou remizovali. V posledním kole ztratili dvoubrankové vedení ve Štěpánovicích a nakonec si neodvezli ani bod. Hosté v posledním kole překvapili, když doma remizovali s vedeoucí Dobrou Vodou B v poměru 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým čekalo poslední kolo a chtěli se rozloučit se svými diváky vítězně. Po opatrném úvodu se na konci čtvrt hodinky dočkali diváci dvou branek. Ve 14. minutě se k míči dostal hostující Kostohryz a hosté vedli – 0:1. Bohužel pro ne se z vedení neradovali dlouho. Už za minutu bylo srovnáno, když se poprvé v zápase prosadil domácí šutér Tošner – 1:1. Hra pokračovala dál a ofenziva obou mužstev měla navrch před defenzivou. Po necelé půl hodině hry přišla zase rychlá dvouminutová gólová pasáž. Z branek se, ale tentokrát radovali jen hosté. Nejprve ve 28. minutě vrátil hostům vedení jejich nejzkušenější hráč Ota Šafránek a za minutu přidal parádní trefu Radim Petr – 1:3. Ve 35. minutě bylo pro domácí ještě hůř. Další nedorozumění v domácí obraně využil Mendel a hosté vedli o tři branky. Hráči Slavče, ale dokázali před poločasem ještě snížit, když se přesně trefil Tůma – 2:4. Do šaten tak šli mnohem spokojenější hosté ze Svinů.

Ani druhý poločas nebyl chudý na branky a diváci jich viděli stejný počet jako v dějství prvním. O něco lépe začali domácí a v 55. minutě vstřelil kontaktní branku Tošner – 3:4. Jenže už za minutu to bylo zase o dvě branky. Po nejstarším hráči Svinů se prosadil i ten nejmladší. V 56. minutě si připsal premiérovou trefu v mužích patnáctiletý Ondřej Hruška – 3:5. V 65. minutě se zdálo, že si hosté jdou pro tři body, protože se podruhé v zápase prosadil hostující Mendel a Sviny znovu vedly o tři branky, tentokrát – 3:6. Jenže domácí mají v sestavě Miroslava Tošnera a jeho chvíle měly teprve přijít. V 69. minutě dokončil v zápase hattrick a snížil na 4:6. To ovšem nebylo z jeho strany vše. V posledních deseti minutách Tošner prosadil ještě dvakrát a srovnal stav utkání na 6:6. V zápase zaznamenal pět branek, nutno podotknout, že mu k nim velkou měrou pomohl jeho parťák David Tisoň. Divoké utkání tak skončilo dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavče
Karel Brůha (trenér): "Z naší strany hodně nepovedený zápas. Směrem dopředu dobrý, ale vzadu jsme dělali hrozné chyby. Se zápasem tedy co se týče hry dozadu rozhodně spokojený nejsem. Pro diváky atraktivní rozlučka, kdy viděli 12 branek. Sezóna skončila a musíme se koukat dopředu, uvidíme jak to bude na jaře. "

TJ Spartak Trhové Sviny B
Josef Kašpar (obránce): "Myslím, že na pozici stopera jsem odvedl zodpovědný výkon, skóre 6:6 tomu odpovídá. A Radim Petr hrál také výborně, ale jeho asistence a přenádherný gól nestačil na výhru ze hřiště Slavče, která pomýšlí na postup. Bod ze hřiště soupeře je dobrý, ale vzhledem k průběhu zápasu je pro nás málo. Vedení o 3 góly nemůžeme ztratit."



Sestavy


TJ Slavče
V. Graňo [-] - T. Vach [-] , T. Kápar [-] , P. Nocar [-] , P. Němec [-] - D. Mrkvička [-] , J. Vodička [-] , J. Tůma [-] , R. Brousek [-] - D. Tisoň [-] , M. Tošner [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - J. Kašpar [-] , M. Stráský [-] , P. Randa [-] , M. Smoleň [-] - J. Kostohryz [-] , D. Mendel [-] , O. Šafránek [-] , R. Petr [-] - M. Marek [-] , O. Hruška [-]

Hráči zápasu: D. Tisoň , M. Tošner - J. Kašpar , R. Petr .
Místo: Slavče. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Zevl Karel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.