P. Králík 36. (p.)
J. Fencl 90. (p.)
2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve souboji o druhé místo braly tři body Štěpánovice


Branky


36. P. Králík (p.) , 90. J. Fencl (p.) - 7. L. Makovička , 14. D. Marek , 58. J. Dědič (p.)
0

Nováček z Ledenic B hostil na svém hřišti tým Štěpánovic. Domácí hráči v poslední třech kolech uhráli plný počet devíti bodů a rázem se v tabulce vyhoupli na druhé místo. Hosté ze Štěpánovic rovněž patří k týmům z horního patra tabulky a v případě výhry mohli jít před svého sobotního soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu se příliš nepovedl domácím hráčům. Už v 7. Minutě rozjel Kosař přihrávkou rychlý protiútok hostí. Klabouch potáhl míč po straně a přihrávkou na vápno našel nabíhajícího Makovičku a jeho nepříliš povedené střela na bližší tyč skončila za přispění domácího brankáře Škaroupky v síti – 0:1. Ve 14. Minutě zahrávali hosté přímý volný kop. Ten zahrál David Marek kolem před brankářem Škaroupkou proběhl Dědič, který se snažil míč tečovat, ale nedosáhl na něj. Bohužel pro domácí právě na pohyb nabíhajícího Dědiče, reagoval brankář Škaroupka a míč kolem něj prošel do branky podruhé – 0:2. Do poločasu, ale stačili domácí snížit, když po ruce Kopačky v pokutovém území, snížil z penalty domácí Králík – 1:2. Hosté měli před odchodem do šaten, ale ještě dvě možnosti navýšit své vedení. Nejprve po trestný kop Dědiče vyrazil Škaroupka jen před sebe, kde dobíhali hostující hráči, Klabouch při dorážce trefil svého spoluhráče Makovičku, který probíhal na brankové čáře. Štěpánovice dokázali domácí síť rozvlnit ještě jednou, když po centru Klaboucha, hlavičkoval Makovička a míč do branky tečoval domácí Cukr. Celou situaci ovšem posoudil hlavní rozhodčí jako ofsajd. Do šaten tak šli za stavu 1:2 spokojenější hosté.

Do druhé půle domácí vystřídali nejistého brankáře Škaroupku, ale úvod druhého dějství začal podobně jako půle první. V 58. minutě se znovu do dvoubrankového vedení dostali hosté ze Štěpánovic. Kopačka se otočil ve vápně a při snaze přihrát trefil jednoho z domácích hráčů do ruky a následovala výhoda pokutového kopu i pro hosty. Penaltu s přehledem proměnil Dědič – 1:3. Domácí trenér Langer postupně poslal do hry i tradičně silnou lavičku hráčů z A týmu a na výkonu to bylo znát. Ledenice se začaly tlačit do útoku a naopak hosté ze Štěpánovic vyráželi do nepříjemných brejků. Nepřehledná situace nastala před brankou domácích po hlavičce Kopačky, kdy domácí odvraceli míč na poslední chvíli z brankové čáry. Dění druhé půle se, ale spíš odehrávalo na druhé straně a brankáře Matouška dvakrát zachránilo břevno. Definitivně mohl rozhodnout hostující Klabouch, kterého přihrávkou mezi beky vyslal do sólového nájezdu Kopačka. Klabouch ovšem udělal příliš dlouho kličku brankáři a jeho následné zakončení odhlavičkoval jeden z vracejících se domácích obránců. Snížení se Ledenice dočkaly v 94. minutě, když Matoušek vyrazil Lamáčkovu střelu jen před sebe, u míče byl dříve dobíhající Fencl, kterého ve snaze uklidit míč do bezpečí fauloval brankář Matoušek, a následovala další penalta. Tu proměnil sám faulovaný Fencl, ale více už domácí nestili. Ze třech bodů se tak radovali po výhře 2:3 hosté ze Štěpánovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice B
Miloslav Langer (trenér): "To co jsem říkal minulý týden, tak nyní bylo přesně naopak. Opět vyhrál šťastnější tým a tím byly Štěpánovice. My měli ve druhé půli tlak a šance, ale na vyrovnání to nestačilo. Na druhou stranu s výkony panuje spokojenost, jako nováček se pohybujeme nahoře i před týmy, které byly považovány před sezonou za favority na postup."

TJ Sokol Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "K zápasu v Ledenicích jsme se po delší pauze opět sešli v silném složení. Povedl se nám vstup do zápasu a po čtvrt hodině jsme vedli o dvě branky. Do poločasu jsme vstřelili ještě jeden gól, ale ten nám nebyl pro údajný ofsajd uznán. Druhý poločas domácí postupně dopnili sestavu o hráče z A týmu. Ledenic si vytvořili tlak, ale v utkání dokázali už jen snížit v poslední minutě z penalta. Pro nás parádní tři body, které nás dostali na druhé místo. Teď ještě zvládnout poslední zápas s Vrábčí a s podzimem bude panovat spokojenost."



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice B
M. Škaroupka [-] (46. M. Michner [-] ) - M. Kopáček [-] , M. Strouha [-] , J. Čech [-] , P. Cukr [-] (46. J. Mařík [-] ) - P. Hinterhölz [-] , D. Fyrbach [-] , J. Řimnáč [-] , F. Kopecký [-] (59. J. Fencl [-] ) - L. Herda [-] , P. Králík [-] (52. T. Lamáček [-] )

TJ Sokol Štěpánovice
P. Matoušek [-] - M. Fiktus [-] , P. Novák [-] , P. Kosař [-] , T. Veith [-] - M. Klabouch [-] , M. Fiktus [-] , D. Marek [-] - J. Dědič [-] , V. Kopačka [-] , L. Makovička [-] (59. D. Fiktus [-] )

ŽK: 33. M. Kopáček - 36. M. Fiktus , 90. P. Matoušek .
Hráči zápasu: P. Novák , P. Kosař .
Místo: Ledenice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Havlíček Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.