Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice se nemohou chytit, nevyhrály páty zápas v řadě a z Vrábče si odvezly bůra


Branky


0

V 10. kole přivítal tým Vrábče na domácí půdě Nového Hodějovice. Domácí tým se podruhé za sebou představil na domácím hřišti. Naposledy doma vyprovodili hosty z Lišova šesti góly. To hosté z Hodějovic se po výborném vstupu do soutěže hledají, od 4. kola nevyhráli a reputaci si nespravili ani v tomto zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stačilo deset minut a myšlenky na bodový zisk v podání Hodějovic, začali mít velké trhliny. Domácí se jednoduchou hrou dostávali k brance brankáře Rozyckého a v 6. minutě šli po trefě Martina Seehalera do vedení 1:0. Uběhly tři minuty od první branky a domácí vedli o dva góly. Mezi střelce se zapsal, Medula -2:0. Hostům se nedařila hra. Snažili se sice dávat míč rychle od nohy nebo se prosadit kombinací, ale naráželi na důrazný odpor domácích hráčů, kteří se s tím v bránění nemazali. Jiskřičku naděje pro hosty, vykřesal pět minut před odchodem do kabin, proměněným pokutovým kopem Tomeček – 2:1. Vrábče však ve 45. minutě stihlo ještě odpovědět. Nakopnutý míč si na vápně zpracoval Martin Seethaler a nikým neatakovaný ho poslal za záda brankáře Rozyckého – 3:1. Do šaten tak šli spokojenější domácí hráči, s dvoubrankovým náskokem.

Druhý poločas se obraz hry příliš nezměnil. Hodějovicím se v posledních týdnech opravdu nedaří a po necelých sedmdesáti minutách přidal domácí Vrba čtvrtou branku Vrábče – 4:1. Hosté sice dokázali, ještě odpovědět v 78. minutě Bláhou, který snížil na rozdíl dvou branek. Poslední slovo v zápase, však měl domácí výběr. V 89. minutě se dostal k míči střídající Ohrazda a svou trefou, stanovil konečné skóre zápasu na 5:2 pro domácí. Ti se díky výhře posunuli v tabulce o bod za svého sobotního soupeře z Hodějovic a v posledním kole mohou pomýšlet v případě vítězství i na umístění mezi nejlepší podzimní trojicí.



Ohlasy k zápasu



FC Nové Hodějovice
Tomáš Aibl (trenér): Kluci makali, bojovali, ale udělal jsem 11 chyb v sestavě! Přijeli jsme do Vrábče hodinu před zápasem a nikde nikdo. Akorát na hřišti ležela chcíplá krysa, tak jsme se tam půl hodiny tlemili, než přišli první dva místí, vyndali lajnovačku a začali připravovat hřiště. Domácí vylezli na hřiště, až před samotným výkopem společně s rozhodčím. Soupeře jsme podcenili a po deseti minutách prohrávali o dvě branky. Když už jsme dokázali v závěru půle z penalty snížit, tak nám dá ještě před odchodem do šaten Seethaler další gól. A tak jsme hold nakonec dostali bůra. Nevím co se děje, nedaří se nám. Jestli neporazíme Lišov, tak už nevím!



Sestavy


TJ Vrábče
M. Schuster [-] - J. Vejskrab [-] (67. R. Buchar [-] ) , M. Filištein [-] (41. M. Šerý [-] ) , D. Pech [-] , T. Knytl [-] - L. Koclíř [-] (60. Š. Ohrazda [-] ) , M. Vrba [-] , Z. Medula [-] (46. K. Bašta [-] ) , S. Knytl [-] (62. M. Chrástecký [-] ) - M. Seethaler [-] , D. Seethaler [-]

FC Nové Hodějovice
J. Rozycki [-] - D. Lojka [-] (69. Z. Kroupa [-] ) , J. Rajtr [-] (73. J. Bláha [-] ) , M. Hrdlička [-] - M. Jáchym [-] (12. J. Dvořák [-] ) , T. Bílek [-] , M. Rudolf [-] , J. Fodora [-] , J. Šíma [-] - M. Bárek [-] , J. Tomeček [-]

ŽK: 32. D. Seethaler , 39. M. Filištein , 90. Š. Ohrazda - 19. M. Rudolf , 60. J. Rajtr .
Hráči zápasu: M. Seethaler .
Místo: Vrábče. Počet diváků: 24. Rozhodčí: Granec Robert - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.