Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice B se rozloučily s podzimem výhrou na půdě Trhových Svinů B


Branky


0

Poslední kolo na sebe ve III. třídě skupiny B, narazily týmy béček Trhových Svinů a Ledenic. Domácí na podzim předvádějí dle ohlasů všech soupeřů velmi dobrý fotbal. Bohužel pro ně to neodpovídá bodovému zisku a postavení v tabulce. To nováček z Ledenic si na podzim stěžovat nemůže. V posledním kole doma sice padl se Štěpánovicemi, ale jinak je prozatimní 3.místo velmi překvapivé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy nastoupili posíleni o pár hráčů z A týmu. Viditelnější to ovšem bylo v podání Ledenic, kterým se povedl vstup do zápasu. Už v 1. minutě se dostal míč k Benhákovi a ten si v zakončení věděl rady - 0:1. Domácí na vedoucí branku dokázali odpovědět po čtvrt hodině hry, když se o vyrovnání postaral Horelica - 1:1. Jenomže Ledenice, prakticky po rozehrávce šli znovu do vedení. Autorem branky byla další posila z áčka, Jan Fencl - 1:2. Úvodní dvacetiminutovku zakončili hosté třetí brankou, když se podruhé v zápase prosadil Benhák - 1:3. Pendl z A týmu byl nejvýraznější postavou hostí v úvodní pětačtyřicetiminutovce. Trhové Sviny byli fotbalovější a lepší, ale v zakončení se jim nevedlo. Po první půli měli tak náskok dvou branek hosté z Ledenic.

Ve druhém poločase se hosté, už museli obejít bez služeb svého nejlepšího hráče Benháka a domácí hráči přitlačili na pilu. Hned ve 46. minutě se ujalo zakončení Kašpara a o drama na druhé dějství bylo zaděláno - 2:3. Trhové Sviny velmi dobře kombinovaly, přitlačily Ledenice na jejich vlastní polovině a vytvářely si gólové šance. Jenže zakončení byla Achilova pata domácích. Domácí své šance spalovali nepřesnou muškou nebo nechali vyniknout hostujícího brankáře Maříka. Dvakrát se za Maříkem také otřáslo břevno, ale vyrovnávací branka, která visela ve vzduchu nepřišla do závěrečné hvizdu. Všechny body si tak nakonec odvezli šťastnější hráči z Ledenic.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa (hráč): "Do zápasu jsme nevstoupili šťastně. Útok hostů byl hodně aktivní a brzy jsme prohrávali. Soupeř dal všechny góly v prvním poločase a nám se podařilo pouze snížit na rozdíl gólu. Hra nebyla úplně špatná, ale v zimní přípravě bude co dolazovat a na jaře se musíme odlepit ode dna tabulky."

TJ Slavoj Ledenice B
Miloslav Langer (trenér): "Domácí byli lepším týmem, ale nám se povedla první půle, kterou jsme zvládli lépe než domácí. Druhá půle byla v režii domácích, snížili a měli další šance. Překvapuje mě, že takhle fotbalový tým, jako jsou Trhové Sviny mají tak málo bodů. My jsme s podzimem spokojeni a snad budeme body sbírat i na jaře."



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Vrábek [-] - M. Stráský [-] (46. M. Chuchel [-] ) , J. Petr [-] , J. Kašpar [-] , J. Gažák ml. [-] - R. Horelica [-] , O. Šafránek [-] , M. Marek [-] (61. M. Zachař [-] ) , P. Randa [-] (81. L. Valenta [-] ) - R. Petr [-] (71. J. Kostohryz [-] ) , D. Mendel [-]

TJ Slavoj Ledenice B
J. Mařík [-] - J. Čech [-] , M. Strouha [-] , P. Hinterhölz [-] (69. Š. Koblasa [-] ) , R. Kučera [-] - M. Volf [-] , D. Fyrbach [-] , P. Králík [-] , T. Lamáček [-] - F. Benhák [-] (46. F. Kopecký [-] ) , J. Fencl [-]

ŽK: 39. J. Petr , 52. M. Chuchel - 55. T. Lamáček , 55. P. Králík .
Hráči zápasu: F. Benhák , J. Fencl .
Místo: T.Sviny. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Špelina Miroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.