Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvoubrankové manko, zvládla Dobrá Voda B otočit i v oslabení o jednoho muže


Branky


0

Poslední kolo III. třídy skupiny B na sebe narazily týmy Mladého B a Dobré Vody B. Domácí hráči v posledních kolech dokázali bodově zabrat a posunout se do středu tabulky. V rozlučce s podzim je však čekal lídr tabulky z Dobré Vody a ten nakonec v zápase potvrdil, že na prvním místě není náhodou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rozjeté Mladé čekalo v posledním kole podzimní části soutěže těžké sousto, když doma přivítalo půlmistra z Dobré Vody. Hned ve 3. minutě šli do vedení domácí. Po rychlých přihrávkách se balon dostal z pravé strany, až na levou odkud přišel centr z kopačky Pavlíka. Vysoký balon do svého vápna podcenil hostující brankář Šinko, který nedokázal míč vyboxovat a tak Hermanem před prázdnou bránou měl lehkou práci - 1:0. Domácí tradičně držel nad vodou brankář Jakovljevič a tak i přes obrovské šance hostů padla další branka do jejich sítě. Skvěle zachycenou rozehrávku kapitána Peška a následnou kolmou přihrávku zužitkoval Schuster, který přesprintoval hostující obranu a předložil přihrávku před prázdnou branku Hermanovi. Ten, ale jeho nabídku odmítnul a jeho střela skončila na břevnu následně na tyči a od ní směřovala zpátky do hry. Naštěstí pro domácí v druhé vlně dobíhal Vítek a ten už prázdnou bránu, i když kolenem, trefil – 2:0. Pro Dobrou Vodu to však nebylo vše. V rozmezí jedné minuty si nechal dát dvě žluté karty Smejkal a po následné červené kartě putoval předčasně pod sprchy. Do šaten tak odcházeli domácí hráči s dvoubrankovým náskokem a po poločasové přestávce je čekala pětačtyřiceti minutová přesilovka.

Jenže, druhý poločas nezačali mládští vůbec dobře. Ve 48. minutě se prohnal kolem domácí obrany rychlonohý Šteyer a snížil na 2:1. Za dalších šest minut bylo vyrovnáno. Po faulu na hranici vápna se k trestnému kopu postavil Václav Hanousek, který se svou levou nemýlil – 2:2. Dvacetiminutovku mládského zmaru završil v 64. minutě svým druhým gólem Šteyer, když podobně jako při prvním brance přesprintoval vše, co mu stálo v cestě a střelou podél brankáře Jakovleviče poslal svůj tým do vedení 2:3. A to stále nebylo vše. V 84. minutě si u rohového praporku pohrál se třemi domácími obránci osamocený útočící hráč Dobré Vody, předložil míč do vápna Jakubu Markovi a ten z bezprostřední blízkosti trestal – 2:4. Druhý poločas tak i přes oslabení zvládla Dobrá Voda B doslova excelentně a ač oslabena o jednoho muže v poli, odvezla si všechny body a potvrdila roli lídra tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster (hráč): "Po vyhraných utkáních jsme doufali v úspěch i proti Dobré Vodě, ale ta byla nad naše síly. Ikdyž jsme vedli, soupeř byl od první minuty lepší a když nedokážete udržet vedení 2:0 proti deseti, nemůžete doufat v body."




Sestavy


SK Mladé B
J. Jakovlevič [-] - M. Drábek [-] , M. Pešek [-] , J. Pavlík [-] (46. M. Ziegler [-] ) - L. Szojka [-] , V. Šafrata [-] , M. Schuster [-] (75. M. Novotný [-] ) , M. Hybrant [-] (61. J. Kypta [-] ) - J. Vítek [-] , M. Herman [-] , A. Kolář [-] (32. A. Kolář [-] )

SK Dobrá Voda B
J. Šinko [-] - P. Choboda [-] , V. Hanousek [-] , K. Klíma [-] , J. Adam [-] - R. Candra [-] (46. M. Hakl [-] ) , J. Šulista [-] (76. L. Vejsada [-] ) , P. Hoffman [-] , P. Šteyer [-] (70. L. Klimeš [-] ) - J. Marek [-] (84. Č. Marek [-] ) , P. Smejkal [-]

ŽK: 40. M. Pešek , 54. M. Drábek , 59. M. Ziegler , 80. A. Kolář - 9. R. Candra , 31. P. Choboda , 40. P. Smejkal , 71. L. Klimeš , 85. M. Hakl . ČK: 41. P. Smejkal .
Hráči zápasu: J. Jakovlevič - P. Šteyer , J. Marek .
Místo: Mladé. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Granec Robert - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.