M. Jokl 10.
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2015 14:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce braly šťastně tři body Chrášťany


Branky


0

Ve sváteční pondělí zajížděl tým Chrášťan k dohrávce 1. kola na hřiště Žabovřesek. Domácí v sobotu nestačili doma na Mokré a připsali si druhou porážku v sezoně. To hosté z Chrášťany v posledních třech kolech bodovali naplno a svou vítěznou sérii chtěli proudloužit i na hřišti Žabovřesek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnějí vstoupili do zápasu domácí hráči a v úvodních minutách byli lepším týmem. Svou převahu potvrdili v 10. minutě, když poslal domácí do vedení jejich nejlepší střelec Jokl - 1:0. Domácí aktivita začala upadat a hosté z Chrášťan dokázali během šesti minut odpovědět na vedoucí trefu domácích. Na levé straně se uvolnil Jindřích Kremasa, odcentroval a jeho přihrávku přetavil ve vyrovnání Vomáčka, který nedal brankáři Pavlíkovi nejmenší šanci - 1:1. Zbytek poločasu se hrála vyrovnaná partie a tak se do šaten šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Druhý poločas začal tak jak skončil první. Hrál se vyrovnaný zápas a oba týmy se prezentovaly důraznou hrou. Šance se tvořili sporadicky a ani jeden brankář nemusel vytahovat nějaký super zákrok. Když už se zdálo, že utkání směřuje ke spravdelivé remíze, dostal se na půlící čáře k míči hostující Suchan a napálil jej směrem na domácí branku. Brankář Žabovřesek Pavlík zřejmě neodhal poryv větru míč jej přeskočil a k překvapení všechn skončil v síti. Střídající Suchan, tak po minutě pobytu na hřišti rozhodl utkání ve prospěch Chrášťan, které si tak připsaly čtvrtou výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (TJ Sokol Chrášťany): "Hrál se vyrovnaný a důrazný zápas , jen občas provázený oboustranně nepřesnými výroky rozhodčího. Domácí začali dohrávané utkání lépe a brzy se dostali do vedení. Postupně jsme vyrovnali hru i skóre. Když už se zdálo, že utkání dospěje k remíze, dočkali jsme se vítězné branky. Tři body vezeme se štěstím, ale snad i trochu zaslouženě do Chrášťan. "



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
D. Pavlík [-] - P. Pokorný [-] , V. Vácha [-] (46. K. Drmota [-] ) , J. Hála [-] , L. Formánek [-] - M. Velík [-] , J. Hüttner [-] , M. Jokl [-] , M. Knot [-] - J. Hála [-] (46. J. Lapeš [-] ) , J. Pilný [-]

TJ Sokol Chrášťany
M. Michalec [-] - P. Mach [-] , V. Mach [-] , M. Jedlička [-] , P. Koňařík [-] - R. Drozd [-] (86. P. Suchan [-] ) , M. Zeman [-] , J. Kremsa [-] , P. Kremsa [-] (55. V. Krátký [-] ) - O. Bahleda [-] , J. Vomáčka [-] (65. P. Svatoš [-] )

ŽK: 70. V. Krátký .
Místo: Žabovřesky. Rozhodčí: Churáň Rudolf - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.