1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 15:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloděje přišly o výhru až v samotném závěru utkání


Branky


0

Další nováček III. třídy skupiny A, tým Úsilného, přivítal na svém hřišti nevyzpytelného soupeře z Koloděj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivněji do zápasu vstoupili domácí hráči. První střela prolétla napříč vápnem těsně vedle levé tyče. Vzápětí střelu namířenou do šibenice vynikajícím zákrokem vyškrábl gólman hostí Dvořák. A přišla další šance domácích, kdy se na brankáře řítil osamocený hráč, ale narazil na dobře vyběhnutého brankáře Dvořáka. Domácí hrozili z dlouhých autů, ale obrana Koloděj odolávala. Dvě minuty před koncem druhé půle Polida zahrával přímý kop od půlící čáry. Na přesný centr si naskočil Jakub Kubíček a uklidil míč hlavou do svatyně domácích. Paradoxně jediná střela Koloděj za poločas. 

Ve druhé půli se role otočily. Hosté z Kolodějí měli více příležitostí vstřelit gól, ale postupně si na také vynikajícím brankáři domácích Novákovi vylámali zuby. Stanislav Miřátský se uvolnil přes pravou stranu, vystřelil, ale Novák jeho střelu vyrazil a ještě si dokázal poradit se slabou dorážkou Šejby. Další šance zakončující Filip Miřátský a opět dobrý zákrok předvedl Novák. Ten se ještě zaskvěl při střele Jakuba Kubíčka z dvaceti metrů, když jeho dobře mířenou střelu k tyči vyrazil. Domácí se v druhém poločase těžko dostávali k zakončení přes výbornou obranu dirigovanou skvěle hrajícím Polidou. Snad jen přímý kop z třiceti metrů, když prudkou střelu opět jistě kryl Dvořák. V poslední minutě domácí Pícha házel dlouhý aut a do vlastní sítě si nešťastně míč hlavou srazil hostující kapitán Tomáš Puchýř – 1:1. Utkání, ve kterém každý chvilku tahal pilku, skončilo zaslouženou dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu



SK Koloděje nad Lužnicí
Jan Kubíček ( SK Koloděje nad Lužnicí ): "Zápas dvou různých poločasů z naší strany. V první půli jsme se herně trápili a nedokázali jsme si vypracovat téměř žádnou příležitost. I přesto jsem z jediné střely šli do vedení. Druhou půli jsme se zlepšili, vytvořili si šance, ale nedokázali přidat pojišťující druhý gól. To se nám v závěru vymstilo, když jsme si vstřelili smolného vlastence."



Sestavy


Úsilné
R. Novák [-] - M. Danda [-] , J. Pacholík [-] , P. Pícha [-] , J. Jírovec [-] - T. Bejsta [-] , T. Sláma [-] , P. Švec [-] , S. Havlín [-] - A. Baloun [-]

SK Koloděje nad Lužnicí
F. Dvořák [-] - V. Polida st. [-] , J. Dumbrovský [-] , P. Šonka [-] , R. Brázda [-] - A. Baťha [-] , T. Kubíček [-] , M. Machálek [-] , J. Kubíček [-] - S. Miřátský [-] , V. Nesvačil [-]

ŽK: 25. J. Dumbrovský , 84. V. Nesvačil .
Hráči zápasu: P. Pícha - F. Dvořák , V. Polida st. .
Místo: Úsilné.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.