1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 15:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí využilo přesilovku proti Pištínu, ale bylo to trápení


Branky


0

Na nedělní pouťové odpoledne přicestoval do Lipí k úvodnímu utkání nového soutěžního ročníku celek Pištína. Domácí Lipí se muselo obejít bez zraněné brankářské jedničky Jirky Macháčka, jenž si z předzápasového tréninku odnesl podvrtnutý kotník. Mezi tři tyče se tak musel postavit Josef Mojžíš a záskok zvládl tradičně na jedničku. V základní sestavě naopak nechyběla posila z Týna Jiří Holinka, pouze na lavičku pak usedl navrátilec z Dubného Miroslav Zvánovec. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ráz utkání určila již 12. minuta zápasu, když  pokus Pavla Svobody, který už už směřoval do branky, hostující Grill zastavil nedovoleně rukou, za což viděl červenou kartu a navíc se pískala penalta. Vzhledem k tomu, že jindy spolehlivý specialista na tyto situace Mojžíš stál tentokrát v lipenské brance, k exekuci se postavil Petr Klečka. Jeho pokus se však bohužel nevešel mezi tři tyče a skóre se neměnilo. Ve zbytku úvodního dějství se hrál, i přes početní výhodu domácích, poměrně vyrovnaný fotbal bez větších šancí a do šaten se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

 

 

Do druhé půle vstoupili domácí přeci jen aktivněji a dokázali si vytvořit několik výborných příležitostí k otevření skóre, žádná z nich ale ne a ne skončit v síti brankáře Žáka. Do role hlavního paliče se pasoval Petr Kaše, který měl na kopačce dvě tisíciprocentní tutovky, ale ani jednu z nich nedokázal přetavit ve vedoucí trefu. Nejprve  Martin Svoboda poslal uvnitř vápna střílený centr přímo na kopačku domácího útočníka, jenž ale z metru nedokázal dopravit balón do zcela odkryté branky. O chvíli později předvedl výbornou individuální akci Lávička, v přečíslení předložil balón ideálně znovu Petrovi Kaše, ten ale tváří v tvář proti gólmanovi Žákovi ani natřikrát neuspěl. V 72. minutě se domácí kýžené branky přeci jen dočkali. Lávička poslal do vápna nadýchaný centr, na ten si naskočil Kruťko, s jeho hlavičkou si ale hostující gólman Žák dokázal výborně poradit. Na milimetrovou dorážku Martina Svobody byl ale krátký a Lipí vedlo - 1:0. Zbývajících dvacet minut hlídalo Lipí těsné vedení a drželo Pištín daleko od své branky. Přesto mohlo v závěrečných vteřinách o svůj náskok přijít. Běžely poslední vteřiny a hosté měli výhodu standardní situace na útočné polovině. Dlouhý balón propadl na zadní tyč, kde číhal osamocený Koklar. Jeho střelu mířící mezi tři tyče ale zastavil střídající Zvánovec, aby hlavní arbitr utkání následně ukončil. Lipí se tak na úvod protrápilo ke třem bodům, které se však počítají a znamenají úspěšný vstup do nového ročníku.

 

zdroj: tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu



FC Praktic Pištín
Václav Vávra ( FC Praktic Pištín): "Zápas pro nás začal dost smolně, když už ve 12. minutě dostal Grill červenou kartu a museli jsme hrát skoro celý zápas o deseti. Celý tým bojoval a myslím, že jsme byli i v deseti hráčích více než vyrovnaným soupeřem pro Lipí."



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Mojžíš [-] - M. Svoboda [-] , V. Radouch [-] , J. Kümmel [-] - P. Klečka [-] , R. Lávička [-] , J. Holinka [-] , L. Kruťko [-] , O. Kaše [-] - P. Kaše [-] , P. Svoboda [-]

FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - M. Šťastný [-] , F. Petráš [-] , R. Grill [-] , J. Marhoun [-] - J. Hrdlička [-] , T. Kazík [-] , M. Kučera [-] , L. Koňarík [-] - M. Koklar [-] , V. Vávra [-]

ŽK: 55. V. Radouch - 40. L. Koňarík . ČK: 12. R. Grill .
Hráči zápasu: M. Svoboda , J. Holinka .
Místo: Lipí.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.