0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týnská Olympie vstoupila do soutěže vítezně


Branky


24. M. Al-Aita , 86. J. Brom
0

V úvodním zápase nové sezony zavítala rezerva týnské Olympie na hřiště do Mokrého. Domácí loni dokázali Týn v obou zápasech porazit. Mírným favoritem utkání byli hosté, kteří se netají tím, že by chtěli letos hrát o postup do okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podle toho vypadal i vstup do utkání. Hosté z Týna byli aktivnější, lépe kombinovali a vytvářeli si tlak, z kterého pramenily šance. Ve 24. minutě tvrdě vypálil týnský Daniel Brom, jeho střela se od břevna odrazila zpět do hřiště, kde byl nejdůslednější Al Aita a levačkou propálil domácího brankáře Alexu – 0:1. Domácí sice hrozili sporadicky, i přesto vystrašili domácí obranu, když střela Holického skončila na tyči Valtrovy branky. Přesto první poločas patřil hostujícímu Týnu, který ovšem stejně jako na jaře trápí koncovka. Do role největšího spalovače se zařadil Jaroslav Brom, který v prvním poločase zahodil, co se dalo. Do šaten tak šli hosté jen s jednobrankovým vedením.

Těžko říct co se dělo o poločase v obou šatnách, protože v druhém poločase si role oba týmy prohodily. Domácích bylo najednou plné hřiště, zatímco hosté byli zřejmě ještě v šatně. Hráči Mokrého se ovšem stejně jako hosté v prvním poločase trápili s koncovkou. Buď si vylámali zuby na defenzivě Týna v čele s brankářem Valtrem a stoperem Lukešem. Nebo hosty od vyrovnání zachránila již podruhé v zápase branková konstrukce. Dvacet minut před koncem se hra znovu vyrovnala. Hostům pomohlo střídání, když do útoku přišel Ponec a rozhýbal útočné snažení Týna. V poslední desetiminutovce už opět přitápěl pod kotlem Týn. V 86. minutě po akci Příhody a Ponce se dostal míč až k osamocenému Jaroslavu Bromovi a ten protrhl svou střeleckou smůlu v zápase a pojistil těsně vedení Týna druhou brankou. 



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom ( FK Olympie Týn nad Vltavou B ): "Na zápas jsme se pilně připravovali, protože jsme s Mokrým loni dvakrát prohráli a nechtěli jsme dopustit, aby nás soupeř porazil i potřetí. Podle toho vypadal i první poločas, ve kterém jsme byli lepším týmem, ale svou převahu jsme vyjádřili jen jedním gólem. Naopak druhý poločas jsme na dvacet pět minut vypadli z role a domácí si vytvářeli jednu šanci za druhou. Myslím si, že kdyby dali vyrovnávací gól, utkání by během krátké doby i otočili a možná by jsme nakonec odjeli s debaklem. Naštěstí pro nás se tak nestalo, v závěru jsme se znova dostali do zápasu a přidali druhý gól. "



Sestavy


TJ Mokré
N. Alexa [-] - Č. Alexa [-] , J. Návara [-] , R. Rottner [-] , P. Houska [-] - J. Kruťko [-] , V. Klement [-] , R. Beneda [-] , P. Dvořák [-] - R. Holický [-] , L. Tancer [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - O. Lukeš [-] , J. Kunc [-] , R. Ille [-] , V. Červenka [-] - D. Brom [-] , J. Brom [-] , J. Vanda [-] , M. Šálený [-] - M. Vlk [-] , M. Al-Aita [-]

ŽK: 9. J. Vanda , 63. J. Kunc .
Hráči zápasu: M. Valtr , O. Lukeš , J. Brom .
Místo: Mokré.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.