0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby mezi Chrášťany a Týnem B diváci gól neviděli


Branky


0

Ve 2. kole se představil poprvé v této sezoně na domácí půdě tým Chrášťan, který přivítal ambiciózní tým Týna B. Zatímco domácí hráči, měli první kolo volno, hostující Olympie si připsala tři body za vítězství na půdě Mokrého a s prázdnou nechtěla odjet ani z Chrášťan, i přesto, že ji chyběl kreativní záložník Jaroslav Brom. Domácí nastoupili v brance s Michalcem, který nahradil zraněnou jedničku Lhotku, a pro zranění a nemoc chyběly mladé posily Bahleda a Drozd.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Dlouho očekávané velké derby se odehrálo o pouťové sobotě za úmorného vedra a na vyschlém hřišti. Zápas i přes celotýdenní vyhecovanost proběhl v klidu a férově, za což je potřeba obě mužstva pochválit. Kvalita hry byla dost úměrná kvalitě hřiště. Hráči Týna byli v první půli o něco přesnější a častěji měli míč na kopačkách, ale k ohrožení branky se moc nedostávali. Jediná vážnější šance hostí přišla po kombinaci Daniela Broma a Ponce. Ponec zatáhl míč a zpětnou přihrávkou našel na vápně Broma, kterému sice střela sedla, ale jen do míst, kde stál připravený brankář Michalec a jeho střelu vyrazil do bezpečí. Domácí kontrovali slabou střelou Vomáčky si Valtr hravě poradil. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu. Druhá půle byla na nebezpečné akce bohatší, přičemž blíže k výhře měli před 140 diváky domácí. Vypracovali si několik rohových kopů, v největší šanci po pasu Petra Svatoše šel sám na branku Vomáčka, jeho střelu k tyči ale Valtr konečky prstů vyškrábl na roh. V další šanci Koňařík jen nastřelil vracejícího se obránce Polidu, Jirásek trefil tyč. Hosté už hrozili sporadicky, přesto měl gól na kopačce Vanda, při jeho střele se zaskvěl brankář Michalec. Domácí nakonec gól vstřelili, bohužel rozehrávali, aniž by rozhodčí dal pokyn, když si zapisoval střídání. Oba sousedé a přátelští rivalové si tak připsali po jednom bodu do tabulky.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (TJ Sokol Chrášťany): "Moc jsme chtěli Týn porazit, přišlo i hodně lidí. Bohužel nedorazili mladí bratranci Bahleda ( zranění ) a Drozd ( nemoc ), na které jsme hodně spoléhali. Jinak se nemáme čím překvapit, všichni se známe, Týnský trenér Jirka Klička u nás dlouhá léta hrával. Vítězství bylo na dosah, ale ve velké šanci jsem neuspěl a pak gól padl po předčasném rozehrání. Díky klukům z Týna za férový zápas a divákům za to, že přišli. Jinak kvalitu zápasu ovlivnil vyschlý a tvrdý trávník, bohužel nemáme dost vody a nemůžeme kropit."

FK Olympie Týn nad Vltavou B
Daniel Brom (FK Olympie Týn nad Vltavou B): "Nehrálo se na příliš dobrém terénu, za což mohla vedra, která byla v posledních dnech. To nesvědčilo naší kombinační hře a navíc nám citelně chyběl Jaroslav Brom. Domácí hráli jednoduchý fotbal, plných nakopávaných míčů a osobních soubojů. V závěru utkání si asi zasloužili vyhrát domácí hráči, takže bod z tohoto derby bereme."



Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
M. Michalec [-] - V. Mach [-] , P. Mach [-] , R. Pastor [-] , M. Jedlička [-] - P. Koňařík [-] , J. Kremsa [-] , P. Suchan [-] , M. Zeman [-] - P. Svatoš [-] , J. Vomáčka [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - O. Lukeš [-] , R. Ille [-] , J. Kunc [-] , T. Kunc [-] - M. Al-Aita [-] , D. Brom [-] , J. Vanda [-] , M. Šálený [-] - M. Vlk [-] , L. Ponec [-]

ŽK: 45. J. Vanda .
Hráči zápasu: M. Michalec - M. Al-Aita .
Místo: Chrášťany.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.