1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý Dub trápí koncovka, s Mokrým doma jen remizoval


Branky


0

Ve 2. kole chtěl domácí Černý Dub napravit zklamání, které zavládlo po porážce na hřišti Dolního Bukovska B. Hosté z Mokrého rovněž načali sezonu porážkou, když na domácím hřišti podlehli týnskému béčku. V samotném utkání se tak očekávalo, který tým si připíše první body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu utkání se hrála vyrovnaná partie, oba týmy začaly opatrně a tak byl rozjezd utkání pomalejší. Postupem času se přece jen více osmělovali domácí, kteří se dostávali do šancí. Nejnebezpečnějším hráčem pro hostující obranu byl domácí útočník Karafiát, ale v letošní sezoně se mu v zakončení nedaří a pokračovaní bylo k vidění i v tomto zápase, kdy neproměnil ani jednu ze svých příležitostí a udeřilo tak na druhé straně. Po standardní situaci si domácí hráči nepohlídali útočníka hostí Hrádka, který se v zakončení nemýlil – 0:1 To už hráli domácí bez Welsera, který si po nezaviněném střetu poranil koleno a po zbytek podzimu bude mimo hru. Do šaten tak šli spokojenější hostující hráči.

Vstup do druhé poločasu byl vyrovnaný. Postupem času přeci jen začali hrát lépe domácí hráči Černého Dubu, kteří začali lépe kombinovat a vytvářet si šance. V zakončování brankových příležitostí však pokračovali v podobném duchu, jako v prvním poločase. Vyrovnávací branky se přesto dočkali, když se prosadil Hauser – 1:1. Domácí chtěli získat všechny tři body, ale jejich snaha se přibrzdila necelou čtvrthodinku před koncem utkání, kdy se zranil Vaňač a jelikož domácí už neměli nikoho k dispozici na střídání, museli dohrávat o deseti. V zápase se už více nestalo a tak si oba týmy připsaly své první letošní body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Černý Dub
Viktor Karafiát (TJ Slovan Černý Dub): "Do zápasu jsme vstoupili podobně laxně jako minulý týden v Bukovsku. Nutno podotknout, že opět v pozměněné sestavě. Haprujeme s různými zraněními a není jednoduché pro trenéra vymýšlet cokoliv, pokud nás přijde na zápas dvanáct! Nicméně během prvního poločasu jsme si vytvářeli jasné gólovky, v kterých jsme selhali. Většinu tutovek jsem spálil hlavně já. Kdybychom po poločase vedli 5:0, nikdo by se tomu nedivil, ale samozřejmě jsme si to tímto znovu znepříjemnili a opět po standardní situaci pustili soupeře do vedení. Druhý poločas jsme začali hrát kombinační fotbal, soupeře jsme přehrávali, hráli dobře od zadu, ale jak nám opakuje trenér neustále, kořením fotbalu jsou góly a ten jsme stačili do konce zápasu dát bohužel už jen jeden. Posledních patnáct minut jsme dohrávali v deseti, z důvodu dalšího lehčího zranění našeho obránce. Sečteno podtrženo pokud nebudeme dávat tutovky jako dnes a po dnešku mluvím hlavně k mé osobě tak budeme vyhrávat utkání jen hodně těžko. Snad se to příští týden na půdě týnskeho "béčka" zlomí a už to půjde jen nahoru."




Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
J. Votruba [-] - V. Vaňač [-] , R. Hauser [-] , P. Kuba [-] - M. Liebl [-] , P. Hošna [-] , F. Kapoun [-] , M. Švercl [-] , R. Tůma [-] - V. Karafiát [-] , D. Schneider [-]

TJ Mokré
N. Alexa [-] - Č. Alexa [-] , J. Návara [-] , R. Rottner [-] , P. Jáchym [-] - R. Holický [-] , R. Beneda [-] , P. Dvořák [-] - P. Houska [-] , J. Kruťko [-] , D. Hrádek [-]

Hráči zápasu: P. Hošna - D. Hrádek .
Místo: Č.Dub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.