Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pištín si doma poradil s nováčkem z Bukovska


Branky


0

V domácím utkání přivítal v rámci 2. kola III. třídy skupiny A Pištín, nováčka soutěže TJ Dolní Bukovsko B. Domácí hráči minulé kola nepřivezli ani bod ze hřiště v Lipí, když hráli po vyloučení Grilla prakticky celý zápas o deseti. Naopak nováček z Bukovska doma překvapil, když porazil favorizovaný Černý Dub.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Bukovsko chtělo do utkání vstoupit ve stejném rozpoložení, jako vstoupilo do 1. Utkání. Bohužel se to nepovedlo a Pištín byl od začátku lepším mužstvem. Tým hostů ze začátku zahrozil pouze pár dlouhými balóny do vápna, ale to bylo vše. Na druhou stranu Pištín byl vepředu velmi aktivní, ale vylámal si zuby na brankáři Jaroslavu Trnkovi, který svůj tým dlouho držel ve hře. Po čtvrthodině hry si domácí Vávra pohrál s hostujícím obráncem, ale zakončení nasměroval jen do brankáře Trnky. Ve 35. minutě se po přihrávce Kučery, ocitl v dobré příležitosti Vávra, ale nezakončil přesně. O chvilku později se v pokutovém území Bukovska, marně snažili dopravit domácí hráči míč do sítě. Dolní Bukovsko se do první vážné šance dostalo až ve 40. minutě, kdy si na roh Cihly naskočil Sebastian Švanda, ale jeho hlavička skončila pouze na břevně. Domácí byli za svou aktivitu přeci jen odměněni těsně před odchodem do šaten. Ve 45. Minutě přihrával Štastný z levé strany do vápna na Bezpalce a ten neměl problém poslat domácí do vedení - 1:0. 

Ve druhém poločase byl vývoj podobný. Domácí z Pištína se dostávali lehce přes záložní řadu Dolního Bukovska a byli také efektivní. Jaroslav Trnka dělal v brance zázraky, ale i to bylo málo. Další souboj pištínského Vávry proti brankáři Trnkovi, vyšel vítězně pro hostujícího brankáře, když po přihrávce Kazíka, nedokázal celou situaci zakončit gólem právě zmiňovaný Vávra. V 70. minutě vysunul Kazík za obranu Koňaríka a ten podél brankáře Trnky zvyšil na 2:0. Bukovsko si ve druhém poločase vytvořilo pouze jednu větší šanci, kdy se po kombinaci Matouška a Švandy dostal před branku Koutský. Jeho pokus, ale brankář Žák zastavil. V posledních pěti minutách hry, pak domácí Pištín ještě dvakrát bleskově udeřil. Nejprve po autu Hromádky postupoval sám na branku ze strany Vávra a střelou na bližší tyč zvýšil na 3:0. Hned po rozehrávce hostí se zmocnil míče Bezpalec, který byl následně faulován ve velkém čtverci a kopala se penalta. Tu proměnil Koňarík a uzavřel tak na konečných 4:0 pro domácí Pištín.



Ohlasy k zápasu


FC Praktic Pištín
Vávlav Vávra ( FC Praktic Pištín ): "Chtěli jsme doma vyhrát a to se také povedlo. Bukovsko jsme do ničeho nepustili a sami dali čtyři branky. Kdyby zápas skončil 7:0, nikdo by se nedivil. Chybělo nám několik hráčů a už v 17. minutě jsme neměli po zranění Čapka nikoho na střídání. Kluci bojovali a za to bych jim chtěl poděkovat. Takhle se bojuje o body a umístění v tabulce."

TJ Dolní Bukovsko B
Jiří Matoušek ( TJ Dolní Bukovsko ): "Zaspali jsme začátek a pak už jsme jen koukali na to, jak přes nás Pištín prochází. Nedokázali jsme nikde podržet míč a bylo to z naší strany strašně upracované. Možná, kdybychom nedostali gól na konci poločasu, tak to bude vypadat jinak. Pištín byl ale celkově lepší a vyhrát si zasloužil."



Sestavy


FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - F. Bezpalec [-] , M. Kučera [-] , L. Hromádka [-] , F. Petráš [-] - M. Šťastný [-] , L. Koňarík [-] , J. Hrdlička [-] , T. Kazík [-] - J. Čapek [-] (17. T. Řehoř [-] ) , V. Vávra [-]

TJ Dolní Bukovsko B
J. Trnka [-] - M. Trávníček [-] , R. Holšán [-] , D. Švanda [-] , T. Pour [-] - J. Matoušek [-] , V. Koutský [-] , J. Cihla [-] , S. Švanda [-] - L. Lomský [-] , F. Sedlák [-]

ŽK: 75. L. Koňarík - 60. T. Pour , 67. J. Matoušek .
Hráči zápasu: L. Koňarík , F. Bezpalec , J. Hrdlička - J. Trnka .
Místo: Pištín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.