Tři body vystřelil Kolodějím Švehla


Branky


0

Ve 2. kole cestovali ke svému prvnímu utkání v sezoně hráči Dívčic do Kolodějí. Zatímco hosté měli minulý víkend volno,  hráči z Koloděj si připsali bod za remízu v Úsilném, i když o tři body přišli až v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali aktivněji a už v páté minutě po střele Machálka se tečí prosadil Tomáš Puchýř, ale gól nebyl správně uznán pro ofsajdové postavení. Ve třinácté minutě hosté hrozili z přímého kopu, ale domácí brankář Dvořák, který po dobrém výkonu v minulém kole dostal přednost mezi tyčemi před Švehlou, střelu u své levé tyče bezpečně kryl. A byl to právě Švehla, na kterého zbylo místo v útoku, kdo poslal domácí do vedení. Ve 24. minutě po signálu při přímém kopu Tomáš Puchýře, jehož střelu hostující brankář  Kácal neudržel, Švehla se dostal k volnému míči a nekompromisní ranou otevřel skóre -  1:0. Hosté se prosazovali jen sporadicky, nicméně ve 28. minutě po hlavičce Špána míč olízl horní břevno. Ve 31. minutě po centru Polidy se ocitli dva domácí hráči sami před gólmanem hostí Kácalem, ale ani jeden nedokázal skvělí pas hlavou zakončit. Ve 36. minutě Machálek prodloužil výkop na Švehlu, ten zatáhl míč po levé straně, ale jeho přihrávku před bránu dobře přečetl hostující brankář Kácal. A když ve 41. minutě přímý kop Brázdy skončil nad brankou hostí, odcházeli do šaten domácí s jednobrankovým náskokem.

Druhý poločas přinesl vyrovnanou partii. V 58. minutě se skvěle uvolnil Brázda a jeho technická střela skončila těsně vedle šibenice. Hosté zahrozili po rohu v 65. minutě, kdy po hlavičce Brože skončil míč těsně nad domácí brankou. V 75. minutě po rohu zahrozili také domácí, ale hlavička Tomáše Puchýř mířila také nad břevno. O minutu později Puchýř poslal do šance Švehlu, který si hravě poradil s obráncem, ale potom poslal míč vysoko nad branku. Hosté chtěli vyrovnat a z jejich tlaku se zrodila šance, když pumelici Strnada z dvanácti metrů mířící pod břevno reflexivně vyrazil Dvořák.



Ohlasy k zápasu


SK Koloděje nad Lužnicí
Jan Kubíček (SK Koloděje nad Lužnicí): "Z naší strany dobrý zápas se spoustou příležitostí, ale žalostným zakončením."

TJ Mír Dívčice
Libor Waldhauser (TJ Mír Dívčice): "Z Koloděj jsme si chtěli přivést minimálně bod, což se bohužel nepovedlo. Hrálo se na špatném terénu, ale to bylo pro obě mužstva stejná. Ze začátku domácí určovali tempo hry, ale my jsme se rychle přizpůsobili. Nechci se nějak vymlouvat, ale byl to zápas plný emocí a domácí “rychlost“ hry k tomu moc nepřidávala. Měli jsme pár pěkných akcí, ale štěstíčko při nás nestálo. Tomu zápasu by slušela remíza."



Místo: Koloděje.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.