Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žabovřesky si doma poradily s nováčkem z Úsilného


Branky


0

Hráči Žabovřesek měli minulé kolo z důvodu přestavby kabin volno a tak vstoupili do sezony, až druhým kolem ve kterém přivítali mužstvo Úsilného. Nováček z Úsilného minulé kolo uhrál bod s Koloději, když srovnal stav zápasu v samotném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal pěkně zostra, už ve 2. minutě se dostali domácí hráči do vedení, když se po centru Váchy prosadil hlavou Josef Pilný. Vedení domácích, ale netrvalo dlouho. Po chybě v útočné fázi domácích, podniklo Úsilné rychlý brejk a na konci celé akce, byl zakončující Sláma, který srovnal na 1:1. Po deseti minutách hry se tak začínalo od začátku. Šance se střídaly na obou stranách, ale do vedení se dostaly znovu domácí. Z pravé strany centroval domácí Hüttner, kterému se sice centr nevydařil, ale ke štěstí domácích zapadl přesně do šibenice – 2:1. Do šaten, už se skóre nezměnilo, a tak byli o gól spokojenější domácí hráči.

Nástup do druhého poločasu se vydařil domácím hráčům. V 52. minutě navýšil vedení o dvě branky domácí útočník Jakub Hála. Žabovřesky byly v tropickém počasí na koni a svého soupeře přehrávaly. Hostům zřejmě docházel dech a toho využili domácí hráči k navýšení skóre. Na 4:1 zvyšoval střídající Nartovský. Za dvě minuty, ale kontrovali hosté, když se podruhé v utkání prosadil Sláma. Poslední slovo v utkání, ale měli přeci jen domácí, když dal konečnou podobu výsledku Lapeš. Žabovřesky si tak na úvod sezony připsali vítězství 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Martin Vašíček ( TJ Sokol Žabovřesky ): "První poločas byl vyrovnaný po úvodních rychlých brankách, byla hra rozháraná a neurovnaná. Přesto se střídaly šance na obou stranách hřiště. Do šaten jsme šli po šťastném gólu do vedení. Druhý poločas jsme i zřejmě díky střídání byli na hřišti lepší a soupeře fyzicky přehrávali. Navýšili jsme skóre a utkání, už se pak dohrávalo."




Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
D. Pavlík [-] - J. Hüttner [-] , J. Hála [-] , M. Velík [-] , V. Vácha [-] - M. Vašíček [-] , P. Pokorný [-] , M. Jokl [-] , J. Hála [-] - J. Pilný [-] , J. Lapeš [-]

Úsilné
L. Dufek [-] - M. Danda [-] , J. Ocelák [-] , P. Pícha [-] , S. Havlín [-] - M. Bezděka [-] , T. Sláma [-] , J. Jírovec [-] , P. Švec [-] - T. Bejsta [-] , A. Baloun [-]

ŽK: 60. M. Nartovský .
Hráči zápasu: J. Hála , J. Hála .
Místo: Žabovřesky.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.