3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Úsilného zaskočil Chrášťany a získal všechny tři body


Branky


0

Třetí kolo nabídlo souboj dvou mužstev, které ještě loňský ročník dělily dvě soutěže. Domácí Úsilné, které postoupilo ze IV. třídy doma hostilo tým Chrášťany, který sestoupil z Okresního přeboru. Oba týmy měly po dvou kolech shodně jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do zápasu bezbázně a svého soupeře zaskočili aktivní hrou. Ta se domácím hráčům vyplatila a ve 13. minutě šli zaslouženě do vedení, když se trefil Tomáš Sláma - 1:0. Hráči domácích byli v prvním poločase všude o krok dříve a jejich důrazná hra dělala Chrášťanům problémy. Hosté nebyli do poločasu schopni vytvořit si jedinou kloudnou akci k vyrovnání a tak se šlo do šaten za stavu 1:0, pro domácí Úsilné.

Druhý poločas se obraz hry trošku změnil. Chrášťany dokázaly vyrovnat hru, ale v zakončení se jim příliš nedařilo. Nejblíže byli hosté k vyrovnání po střele Martina Zemana, ale jeho projektil jen pořádně zatřásl s brankovou konstrukcí Nováka. Hosté se s postupem času tlačili více do ofenzivy a snažili se vyrovnat. Tím otvírali zadní vrátka a to byla voda na domácí mlýn. V poslední desetiminutovce tak dokázali hráči Úsilného ještě dvakrát udeřit do otevřené obrany Chrášťan. Nejprve se trefil v 83. minutě Bejsta. Definitivní podobu výsledku pak dal dvě minuty před konce Tomáš Sláma, který svou druhou trefil uzavřel na konečných 3:0 pro Úsilné. Chrášťany tak i druhý zápas čekají na premiérovou branku v novém ročníku III. třídy.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (TJ Sokol Chrášťany): "V Úsilném jsme chtěli naplno bodovat, mohli jsme již využít uzdraveného Drozda. Domácí vedení zkušeným útočníkem A.Novákem nás ale zaskočili, byli rychlejší, přesnější a hlavně důraznější. Brzy dali vedoucí gól a my jsme za celý poločas nebyli schopni kloudně odpovědět. Druhá půle přinesla trochu zlepšení, namísto vyrovnání trefil Martin Zeman jen břevno ( ta branková konstrukce se třese po té ráně snad ještě teď … ). V závěru domácí přidali z brejků další dva góly a zaslouženě vyhráli. My se budeme muset hodně zlepšit, abychom odčinili takhle špatný výkon v dalších zápasech."



Sestavy


Úsilné
R. Novák [-] - M. Danda [-] , J. Pacholík [-] , P. Pícha [-] , J. Jírovec [-] - J. Čada [-] , T. Sláma [-] , P. Švec [-] , S. Havlín [-] - A. Novák [-] , T. Bejsta [-]

TJ Sokol Chrášťany
M. Michalec [-] - V. Mach [-] , P. Kremsa [-] , R. Pastor [-] , M. Jedlička [-] - M. Zeman [-] , P. Suchan [-] , J. Kremsa [-] , P. Koňařík [-] - J. Vomáčka [-] , R. Drozd [-]

ŽK: 11. R. Novák , 55. T. Bejsta - 18. P. Suchan , 31. R. Pastor , 39. R. Drozd .
Hráči zápasu: T. Sláma , T. Bejsta .
Místo: Úsilné. Rozhodčí: Špelina Miroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.