Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí rozhodlo duel s Koloději ve druhé půli


Branky


0

Po týdnu volna, které měli hráči Lipí, přicestovalo do Lipí do té doby neporažené mužstvo Kolodějí. Jeho bilance po dvou utkáních byla čtyři body za vítězství a remízu při celkovém skóre 2:1. Domácí se v prvním kole protrápili k výhře s Pištínem, když hráli téměř osmdesát minut s výhodou o jednoho muže v poli navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do branky Lipí se vrátil Jiří Macháček a hned v osmé minutě poprvé kapituloval. Jakub Kubíček využil dlouhého autu Švehly a křižnou střelou na zadní tyč nedal domácímu gólmanovi šanci - 0:1. Domácí inkasovaná branka zdravě nabudila a v následujících minutách si dokázali vypracovat několik vyložených příležitostí ke srovnání nepříznivého stavu. Nejprve se uvolnil Pavel Svoboda, do vápna poslal krásný centr, na který si naskočil Lávička, ale z bezprostřední blízkosti hlavičkoval pouze do tyče. Odražený balón se dostal ke kopačkám Tomáše Jinka, jehož následná dělovka orazítkovala ke smůle domácích břevno. Na druhé straně dvakrát zahrozili hostující hráči. Nejprve dostal dlouhý míč za obranu Tomáš Puchýř, ale jeho lob přes brankáře Macháčka skončil nad brankou. A o chvilku později po centru Nesvačila, mířil těsně nad, Kubíček. Lipí se tlačilo za vyrovnáním, ale brankou  neskončila ani hlavička Kruťka po centru aktivního Lávičky, a když ani sám Lávička nedokázal sám před brankou Kolodějí zamířit mezi tři tyče, vypadalo to, že i tentokrát Lipí doplatí na žalostnou koncovku. Střeleckou smůlu domácích protrhl ve 34. minutě až Pavel Svoboda, jenž pohotově z první uklidil další z přesných pasů Romana Lávičky - 1:1. O pár minut později byl v pokutovém území sražen Tomáš Jinek a pískala se penalta. Stejně jako v prvním utkání jsme ale tuto výhodu nedokázali využít. Balón si tentokrát postavil kapitán Lukáš Kruťko, jeho pokus ale Dvořák dokázal zlikvidovat.

Druhá půle ukrojila jedenáct minut a Lipí šlo do vedení. Domácí zachytili chybnou rozehrávku Kolodějí a podnikli rychlou akci po pravé straně. Martin Svoboda poslal milimetrový centr na svého jmenovce Pavla Svobodu a tomu stačilo pouze nastavit nohu - 2:1. Hosté kontrovali standardní situací, na jejímž konci byl zakončující Brázda, ale jeho zakončení za přispění domácího obránce skončilo nad. V 64. minutě se domácí hráči mohli radovat z další branky. Ondřej Kaše se po pěkné individuální akci dokázal dostat do zakončení a jeho neposednou střelu nedokázal Dvořák zkrotit - 3:1. Hostující gólman se při tomto zákroku navíc zranil a za pár minut musel hřiště nuceně opustit. Lipí mohlo své vedení navýšit po dvou rohových kopech, v obou případech ale pokusy domácích hráčů skončily na brankové konstrukci. Nejprve ji orazítkoval Klečka, jenž se prodral k zakončení na přední tyči. Neuspěl ani Zdenek Jinek, který si seběhl na rozehraný roh a jeho volejovka skončila na spojnici hostující branky. Domácí publikum se přesto čtvrté branky dočkalo. Utkání mohl zdramatizovat hostující Tomáš Puchýř, ale jeho hlavička skončilo těsně nad. A tak mělo poslední slovo v utkání Lipí. V poslední minutě Petr Kaše vyslal za obranu Kolodějí dlouhý balón. Ten se snesl přímo ke kopačkám Romana Lávičky a ten přesným lobem uzavřel brankový účet utkání - 4:1.



Ohlasy k zápasu



SK Koloděje nad Lužnicí
Jan Kubíček ( SK Koloděje nad Lužnicí ): "V prvním poločase jsme ještě domácím stačili, ale v druhé půli jsme absolutně propadli a nedokázali jsme pohlídat centry domácích do šetnáctky. Domácí zaslouženě vyhráli."



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - J. Kümmel [-] , M. Svoboda [-] , V. Radouch [-] - T. Jinek [-] , L. Kruťko [-] , J. Holinka [-] , R. Lávička [-] , J. Daňhelka [-] - O. Kaše [-] , P. Svoboda [-]

SK Koloděje nad Lužnicí
F. Dvořák [-] (72. F. Miřátský [-] ) - V. Polida st. [-] , J. Dumbrovský [-] , A. Šejba [-] , V. Nesvačil [-] - J. Kubíček [-] , A. Baťha [-] , P. Šonka [-] , R. Brázda [-] - T. Kubíček [-] , F. Švehla [-]

ŽK: 21. P. Svoboda , 62. M. Svoboda - 12. F. Švehla , 15. V. Nesvačil .
Hráči zápasu: P. Svoboda , R. Lávička .
Místo: Lipí. Rozhodčí: Knotek Václav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.