2:3
(1:1)
35. M. Vlk
70. D. Brom
74. J. Vanda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 14:30

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn po výhře v Pištíně, dál vévodí tabulce


Branky


30. D. Doležal , 88. J. Hrdlička - 35. M. Vlk , 70. D. Brom , 74. J. Vanda
0

Ve 4. Kole hostil Pištín na svém hřišti vedoucí tým tabulky Týn B. Domácí hráči chtěli napravit výkon a výsledek z minulého kola, když prohráli 4:0 na půdě Mokrého. To hosté z Týna si minulé kolo doma smlsli na Černém Dubu a chtěli potvrdit roli favorita i v tomto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned začátek zápasu ukázal, že FK Týn nad Vltavou B není v tabulce na prvním místě omylem. Hosté vstoupili do zápasu velkým tlakem. Největší šanci hostí měl po přihrávce Al Aity, Klička, ale danou příležitost zahodil. Vedoucí branka tak přišla po necelé půl hodině hry. Po chybě domácí obrany se míče zmocnil Al Aita a přihrávkou vysunul rozběhnutého Vlka, který šajtlí podél brankáře dal na 0:1. Pištín na to hned odpověděl a to ve 28 minutě. Po úniku z pravé strany vystřelil domácí Hrdlička, ale jeho pokus skvěle vyrazil brankář Kubík. Akce ovšem pokračovala, míč se odrazil ke Šťastnému, který centrem vrátil na Hrdličku a ten míč sklepával na volného Doležala a ten se nemýlil – 1:1. V závěru první půle se hra vyrovnala a nedá se říct, že by jeden z týmů měl velkou převahu, spíše se hra odehrávala ve středu hřiště. V prvním poločase jsme se už žádné velké šance nedočkali, a proto byl stav utkání 1:1.  

Ve druhém poločase byl vývoj podobný jako na začátku prvního poločasu. Hosté měli jednu šanci za druhou, ale né a né vstřelit branku. Největším pařičem byl hostující Vanda, který dvakrát minul odkrytou branku domácích. Vanda byl aktivní a další jeho střelecký pokus skončil na tyči. O moc úspěšnější nebyli ani bratři Bromové. Daniela vychytal domácí brankář Žák a Jaroslav zase rozezvučel břevno. Na druhé straně se ocitl ve velké šanci domácí Kazík, který nedokázal potrestat chybu hostujícího stopera. Pár minut na to, našel přihrávkou Koňárík osamoceného Šťastného, který neproměnil stoprocentní šanci. V zápětí po faulu domácího hráče, zahrávali hosté v 65. minutě přímý kop. Daniel Brom si všiml špatného postavení brankáře a střelou téměř od rohového praporku, překvapil Žáka na bližší tyči – 1:2. V 67. minutě se radovali hosté ze třetí branky. Klička našel agilního Vandu a ten se nemýlil – 1:3. V posledních dvaceti minutách domácí otevřeli víc svá vrátka a hosté měli možnost pro pár protiútoků, které nedokázali využít. V 89. minutě zkorigoval výsledek domácí Hrdlička. Více se už v zápase nestalo a tak si Týn připsal zaslouženě tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Praktic Pištín
Václav Vávra ( hráč FC Praktic Pištín ): "Zápasu by slušela remíza. Měli jsme ještě dvě jasné gólovky, kdy kluci byli úplně sami před brankářem, ale gól nedali. Hraje se na góly a těch dali hosté víc. Po zásluze jsou první a předvedenou hrou jsou jasný favorit na postup. Nám nezbývá než příští zápas přivést body z Černého Dubu. "

FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom ( FK Olympie Týn nad Vltavou B ): "V Pištíně terén nepřál moc kombinační hře, když jsme míč dokázali udržet na zemi a nenakopávali, tak jsme byli lepším týmem. V úvodu jsme si vytvořili šance, ale tradičně jsme je také zahazovali. Po půl hodině jsme se přeci jen dočkali a čekali, že půjdeme v klidu za vítězstvím. Bohužel po sérii chyb jsme si nechali dát vyrovnávací branku a poločas i přes pár dalších šancí skončil nerozhodně. O poločase nám důrazně domluvil trenér Klička a druhý poločas jsme opět začali festivalem zahozených šancí. Zhruba po dvaceti minutách hry druhé půle jsme se dostali znovu do vedení a o pár minut později přidali další branku. Domácím v tu chvíli zřejmě došel dech a my mohli přidat další branky. V závěru jsme opět nepochopitelnou chybou darovali domácím kontaktní branku a zbylé dvě minuty se strachovali o výsledek. Utkání jsme nakonec dovedli do vítězného konce a stejně jako na jaře, kdy se spekulovalo o posilách z A týmu, jsme v totožné sestavě zvítězili."



Sestavy


FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - V. Vávra [-] , R. Grill [-] , L. Hromádka [-] (46. T. Řehoř [-] ) , F. Petráš [-] - M. Kučera [-] , J. Hrdlička [-] , T. Kazík [-] , M. Šťastný [-] - L. Koňarík [-] , F. Bezpalec [-] (30. D. Doležal [-] )

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Kubík [-] - O. Lukeš [-] (83. L. Polida [-] ) , R. Ille [-] , J. Kunc [-] , M. Šebesta [-] - J. Klička [-] , J. Brom [-] , J. Vanda [-] , D. Brom [-] - M. Vlk [-] , M. Al-Aita [-] (80. P. Příhoda [-] )

Hráči zápasu: J. Vanda , D. Brom .
Místo: Pištín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Churáň Rudolf - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.