3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloděje si zaslouženě odvezly všechny body


Branky


0

Utkání 4. Kola mezi Koloději a Dolním Bukovskem B, se kvůli pouti přesunulo na hřiště Dolního Bukovska. Nováček z Dolního Bukovska měl minulé kolo volno a doma chtěl navázat na úvodní výhru proti týmu Černého Dubu. Hosté z Koloděj podruhé za sebou cestovali ven a určitě chtěli dopadnout lépe, než minulý týden v Lipí. (report připravujeme)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První vzruch přišel v 7. minutě, po špatném výkopu domácího brankáře Trnky, se míč dostal  k Miřátskému, který střílel i hned na branku,ale gólman své zaváhání napravil a vyrazil míč na roh. O dvě minuty později byl v šanci opět hráč Koloděj Miřátský, když jej vysunul Šejba, ale jeho zakončení skončilo mimo tři tyče. Po necelé čtvrthodince Brázda poslal kolmici na Machálka, který běžel sám na brankáře Trnku. Ten ovšem dobrým vyběhnutím jeho šanci zneškodnil. Za minutku byl Trnka znovu v permanenci, když si blýskl povedeným zákrokem proti střele Miřátského. Ve 25. minutě zahrával hostující Baťha přímý volný kop. Jeho pokus na dvakrát dorážel Brázda, ale obrana jeho pokus zblokovala na roh. Po půl hodině hry se hosté konečně dočkali zaslouženého vedení. Machálek poslal kolmicí do šance Trnku, který přehodil vyběhnutého brankáře Trnku a míč skončil v síti – 0:1. Ve 36. minutě bylo pro Koloděje ještě veseleji.  Po rohu Brázdy z úhlu zakončoval Baťha, brankář Trnka předvedl nejistý zákrok, který potrestal hlavou dorážející Tomáš Puchýř – 0:2. Ve 39. minutě se do první šance dostali domácí hráči, ale v gólovém zakončení jim zabránil na poslední chvíli Brázda, který odkopl míč na roh. Do šaten tak šli s dvoubrankovým vedením hráči Koloděj.

Druhý poločas začali zvýšenou aktivitou domácí hráči. V 54. minutě zahrával přímý kop Matoušek, jeho tečovanou střelu bezpečně kryl Švehla. V 59. minutě chyboval na polovině hřiště jeden z obránců domácích. Míč přebral Šejba, se kterým se dostal až k vápnu a následnou střelou do levé šibenice zvýšil na 0:3. V 69. minutě po autu a následném centru Nesvačila se dostal ke střele Baťha, ale jeho pokus skončil vedle pravé tyče. V 78. minutě po skrumáži ve vápně domácích, se odražený balon dostal k Nesvačilovi, ale jeho střela skončila vedle levé tyče. V 88. minutě mohli domácí snížit, ale hlavičku Lomského, která mířila do šibenice skvěle vychytal Švehla. V 92. minutě po chybě hostující obrany, běžel Lomský sám na Švehlu, ten ale jeho střelu opět zneškodnil.



Ohlasy k zápasu


SK Koloděje nad Lužnicí
Jiří Matoušek ( TJ Dolní Bukovsko B ): "Od nás to byl odchozený první poločas a od toho se taky odrazil výsledek. Ve druhým poločase jsme se snažili víc hrát, ale dokud nebudeme proměňovat naše šance, tak nebudeme vyhrávat."

TJ Dolní Bukovsko B
Jan Kubíček ( SK Koloděje nad Lužnicí ): "Z naší strany povedený zápas. Od domácích jsem čekal víc,ale od začátku jme byli lepším týmem. Klukům musím poděkovat za poctivě odmakaný zápas s plným nasazením.Jen škoda neproměnění dalších příležitostí."



Sestavy


SK Koloděje nad Lužnicí
F. Švehla [-] - V. Polida st. [-] , P. Šonka [-] , A. Šejba [-] , R. Brázda [-] - A. Baťha [-] , T. Kubíček [-] , V. Nesvačil [-] , M. Machálek [-] - F. Miřátský [-] , O. Trnka [-]

TJ Dolní Bukovsko B
J. Trnka [-] - L. Malecha [-] , V. Klečka [-] , L. Malecha [-] , D. Švanda [-] - J. Cihla [-] , V. Pour [-] , J. Matoušek [-] , T. Venčovský [-] - M. Trávníček [-] , K. Paur [-]

Hráči zápasu: V. Polida st. , T. Kubíček .
Místo: Koloděje. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Pileček Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.