0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí dál pokračuje bez ztráty bodu


Branky


0

Derby, to bývají většinou bojovné a vyhecované zápasy. Nejinak tomu bylo i v utkání Lipí s Žabovřeskami. K vidění byl nikterak oslnivý fotbal, jako spíš kopaná plná osobních soubojů se spoustou nepřesností na obou stranách. Lipí dorazilo k souboji dvou do té doby stoprocentních celků bez několika hráčů základní sestavy, absence ale hlásili také domácí, v jejichž sestavě chyběl například nejlepší klubový střelec loňského ročníku Jakub Hála. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní dějství opravdu příliš zajímavých momentů nepřineslo. Žabovřesky několikrát zahrozily ze standardních situací, k jejich úspěšnému zakončení jim však vždy chyběl krok navíc. To Lipí za úvodních čtyřicet pět minut prakticky nedokázalo domácí branku ohrozit.

Druhý poločas byl z pohledu diváka přeci jen zajímavější. K vidění bylo několik velkých šancí na obou stranách, neuznaný gól, menší potyčka, dvě tyčky a nakonec i jeden úspěšný zásah do černého. Domácí se několikrát dokázali dostat do vyložené šance, se všemi si ale dokázal poradit skvěle chytající Macháček. Také Lipí ale mohlo otevřít brankový účet. Nejprve se hosté dostali rychlou akcí do přečíslení a Ondřej Kaše se ocitl ve velmi dobré příležitosti. Při následném pokusu o zakončení byl ale zezadu jednoznačně podražen, píšťalka sudího Semráda však zůstala němá. Vzápětí se na hřišti strhla menší potyčka a strkanice, horké hlavy musel uklidňovat až důrazný proslov hlavního arbitra. O několik minut později se Lipí vstřelené branky přeci jen dočkalo. Další rychlý kontr měl na svědomí Ondřej Kaše, který vyzval ke skórování Lávičku. Hráč uplynulého kola dokázal ve skluzu dopravit balón do sítě, jeho radost ale ukončil zdvižený praporek pomezního. A tak mohli jít do vedení domácí. Na rohový kop si seběhl Pokorný a jeho hlavičku zastavila až tyč Macháčkovy branky. Rozhodující moment utkání přinesla osmdesátá minuta. Petr Kaše našel z přímého kopu hlavu svého bratra Ondřeje, ta se snesla na břevno domácí branky, aby si odražený balón následně nejrychleji našel Petr Klečka a z bezprostřední blízkosti poslal Lipí do vedení - 0:1. Domácí v posledních deseti minutách vrhli vše do útoku a hnali se za vyrovnáním. Se všemi pokusy si ale hostující obrana v čele s bezchybným Macháčkem dokázala poradit. Naopak jsme mohli utkání definitivině rozhodnout, nenápadná střela Ondřeje Kaše ale orazítkovala pouze brankovou konstrukci. A protože brankou neskončil ani přímý kop Knota z velmi dobré pozice, radovalo se Lipí ze zisku důležitých tří bodů a i po třetím kole zůstává bez ztráty kytičky.

 

zdroj: tjsokollipi.cz



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Mádl [-] - J. Hála [-] , V. Vácha [-] , K. Drmota [-] , P. Pokorný [-] - J. Hüttner [-] , J. Lapeš [-] , M. Knot [-] , M. Jokl [-] - M. Nartovský [-] , J. Pilný [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - T. Jinek [-] , V. Radouch [-] , J. Kümmel [-] - Z. Jinek [-] , R. Lávička [-] , L. Kruťko [-] , O. Kaše [-] , P. Klečka [-] - P. Kaše [-] , P. Svoboda [-]

Hráči zápasu: P. Klečka , O. Kaše .
Místo: Žabovřesky. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Semrád Ladislav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.