4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úsilné doma umí, tentokrát to odnesly Dívčice


Branky


3. T. Sláma , 32. J. Čada , 73. S. Havlín , 76. J. Čada
0

Ve 4. kolem přivítalo Úsilné na domácím hřišti Dívčice. Nováček soutěže z Úsilného si v minulém kole připsal první výhru, když celkem jednoznačně přehrál Chrášťany v poměru 3:0. Hráči Dívčic se zatím trápí. Ze dvou zápasu nemají ani bod a dokonce ani nevstřelili branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dívčice prospaly začátek utkání a už ve 3. minutě dostali branku z rohového kopu, kdyže prosadil Tomáš Sláma – 1:0. Domácí hráče brzká branka nakopla a v úvodních minutách byli lepším týmem. Když se zdálo, že domácí tlak ustál a hosté z Dívčic hru vyrovnali, přišel druhý úder domácích. Ve 32. minutě se po skrumáži před hostující brankou prosadil Jakub Čada a zvýšil na 2:0. Dívčice se mohly dostat do zápasu ještě před odchodem do šaten, když se jim naskytla největší příležitost ke skórování. Štěpán Hájek utekl po levé straně a domácímu obránci nezbylo nic jiného než faulovat. Následoval pokutový kop, ke kterému se postavil Jan Valenta. S penaltou však naložil bídně a tak poločas skončil 2:0 pro domácí Úsilné. 

Druhý poločas začal tlakem Dívčic. Hostující hráči si vytvořili několik slibných šancí, ale chybělo buď štěstí v zakončení, nebo je vychytal domácí brankář Robert Novák. Když už to vypadalo, že by hosté mohli něco s výsledkem udělat, opět udeřilo Úsilné. V 73. minutě se dostal k míči domácí Havlín a nenápadnou střelou zpoza vápna zvýšil na 3:0. O tři minuty později dostali Dívčice definitivní K.O., když se podruhé v zápase trefil Čada a zvýšil už na 4:0. Hosté se ve zbytku utkání na nic nezmohli, a jelikož domácím stačilo ve druhém poločase k potvrzení vítězství proměnit dvě šance, zaslouženě si připsali další tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč TJ Mír Dívčice): "To, že jsme neuhráli lepší výsledek, samozřejmě beru na sebe, v rozhodující chvíli sem nedal penaltu. Mohli jsme s výsledkem něco udělat, ale šanci jsem zahodil. Domácí byli v proměňování šancí nekompromisní a pro nás je to příliš krutý výsledek."



Sestavy


Úsilné
R. Novák [-] - M. Danda [-] , J. Pacholík [-] , P. Pícha [-] , J. Jírovec [-] - S. Havlín [-] , J. Čada [-] , P. Švec [-] , T. Sláma [-] - M. Bezděka [-] , T. Bejsta [-]

TJ Mír Dívčice
F. Brož [-] - J. Bezpalec [-] , Š. Hájek [-] , P. Ježek [-] , R. Krištůfek [-] - R. Kuráž [-] , L. Tvrzický [-] , V. Valenta [-] , J. Valenta [-] - P. Pomeje [-] , J. Špán [-]

Hráči zápasu: R. Novák , S. Havlín , J. Čada .
Místo: Úsilné. Rozhodčí: Granec Robert - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.