Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý Dub slaví první podzimní výhru, odskákal ji Pištín


0

Až do pátého kola si museli hráči Černého Dubu počkat na první tří bodový zisk. Jejich mizerná série skončila v domácím zápase proti Pištínu, který tak z venku opět odjel s prázdnou a nenapravil domácího ztrátu s Týnem B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jelikož si oba týmy chtěli připsat do tabulky co nejvyšší počet bodů očekávalo se vyrovnané utkání. Už v 6. minutě se do šance dostali domácí, na centr Frdlíka si naběhl Hauser,  který z hranice pokutového území přestřelil branku. V 11. minutě  se také ukázali hosté, Kazík se z pravé dostal přes tři hráče domácích,  až do pokutového území,  kde trefil pouze vybíhajícího brankáře Votrubu. Ve 20. minutě přišla první změna skóre.  Centrovaný balon do vápna Kuba odhlavičkoval pouze ke Koňáríkovi,  který krásnou přízemní střelou z 20 m poslal hosty do vedení – 0:1. Ve 23. minutě se k odraženému míči dostal Kazík, ale jeho střela šla pouze vedle branky. Vyrovnávací gól vstřelil Černý Dub ve 26. minutě Michal Švercl, když krásně proměnil přímý kop z hranice velkého vápna. Ve 37. minutě se domácí dostali do přečíslení tři na dva, Hauser poslal Karafiátovi krásnou přihrávku kolem obránce. Karafiát si míč potáhl a  odcentroval balon do vápna, na který si naběhl Schneider a hlavičkou do protipohybu brankáře poslal domácí do vedení, - 2:1. Domácí ohrozili branku Pištína ještě dvěma střelami z hranice velkého vápna, ale nic s čím by si Žák neporadil. Před koncem prvního poločasu zahrávali hosté ještě standardní situaci, centrovaný balon a šikovná hlavička Šťasného bohužel skončila těsně nad brankou. 

Na začátku druhého poločasu byli více aktivní hosté, jakoby si domácí hráči řekli, že stav 2:1 je dostačující a přestali hrát. Secvičený signál z přímého kopu předvedli hráči Pištína v 51. minutě, ovšem pro Votrubu nic složitého. Krásná akce hostí v 63. minutě vyústila ve vyrovnávací gól. Petráš vysunul krásným lobem přes obranu Uchytila,  který proti vybíhajícímu Votrubovi volil přihrávku Koklarovi před prázdnou branku - 2:2. Krásná šance z pohledu hostů byla k vidění v 67. minutě, Kazík se dostal před samotného Votrubu, který první zákrokem vyrazil míč na malé vápno, kde se o dorážku pokoušel Bezpalec, ale Votruba dalším zákrokem znemožnil hráčům Pištína dostat se do vedení. Poté se hra vyrovnala a šance většinou končili nepřesnou střelou nebo ztrátou balonu. V 80. minutě kopali domácí nepřímý volný kop na hranici pokutového území, Karafiáta ovšem vychytal Žák. V 83. minutě si na rohový kop Karafiáta naskočil Schneider, hlavičkou trefil domácího hráče a od něho se šťastně odrazil míč do branky - 3:2. Závěr zápasu patřil jasně domácím, kteří se tlačili do útoku a hrozili dalším gólem. Ten přišel v 86. minutě centr Tomáše se odrazil ke Schneiderovi, ten zachoval chladnou hlavu a z malého vápna uklidil míč k pravé tyči -  4:2. I když rozhodčí nastavil čtyři minuty, žádné větší akce už ke konci zápasu nebyli a tři body tak zůstali v Černém Dubu.



Ohlasy k zápasu



FC Praktic Pištín
Václav Vávra ( FC Praktic Pištín): "K zápasu jsme odjeli bez několika hráčů. První poločas kluci vůbec neplnili pokyny trenéra a domácí byli lepším týmem. Po pohovoru v kabině jsme domácí zatlačili a ty se snad 30 minut nedostali z vlastní poloviny. Několikrát jsme nedokázali míč dopravit do brány snad z malého vápna. Třetí gol si dal náš hráč sám, poté jsme otevřeli hru a domácí po chy bě v obraně přidali ještě jednu branku. "



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
J. Votruba [-] - V. Vaňač [-] , P. Kuba [-] , M. Frdlík [-] - O. Tomáš [-] , R. Hauser [-] , P. Hošna [-] , M. Švercl [-] , M. Liebl [-] - V. Karafiát [-] , D. Schneider [-]

FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - F. Bezpalec [-] , M. Kučera [-] , L. Hromádka [-] , F. Petráš [-] - T. Kazík [-] , L. Koňarík [-] , M. Šťastný [-] - J. Čapek [-] , M. Koklar [-] , S. Uchytil [-]

Hráči zápasu: D. Schneider , V. Karafiát .
Místo: Č.Dub. Rozhodčí: Semrád Ladislav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.