0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Téměř dvě stovky diváků, viděly jasnou výhru Týna


Branky


35. J. Vanda , 80. M. Al-Aita , 83. J. Vanda
0

V Kolodějích se odehrálo v rámci 6. kolo očekávané derby mezi domácími hráči a hosty z Týna. Domácí Koloděje doma zatím neztratili ani bod a dokonce ani neinkasovali. Hosté z Týna jsou v tabulce v těsném závěsu za vedoucím Lipí a po týdenní pauze, chtěli navázet vítězně na svůj poslední duel v Pištíně. Obě hřiště sobotních rivalů dělí necelých 2,5 km a tak se dala očekávat tradičně kvalitní divácká návštěva. Ta se potvrdila, když si zápas nenechali ujít necelé dvě stovky diváků! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byla k vidění vyrovnaná partie, ve které byli o něco nebezpečnějším týmem domácí hráči. V 9. minutě přihrál Polida Machálkovi, ale jeho střela šla nad. Hned za minutu odpověděli hosté, když pohotově z poloviny hřiště střílel Klička, ale ani jeho pokus nezamířil mezi tři tyče. V 19. minutě zahrával Týn standardní situaci z poloviny hřiště, odražený míč se dostal k Šálenému, ale ten zakončil nad branku domácího Švehly. Ve 32. minutě se zpoza vápna snažil prosadit domácí Brázda, ale Valtr byl na svém místě. I hned z protiútoku se k odraženému míči dostal Vlk, ale trefil jen boční síť. Ve 35. minutě se měnilo skóre zápasu. Centr Kličky zakončil nekompromisním volejem Vanda – 0:1. Do šaten tak šli s jednobrankovým náskokem, hosté z Týna.

Koloděje chtěli druhý poločas na svého soupeře vletět a jít za vyrovnáním. Ve 46. minutě se po rohovém kopu dostal ke střele domácí Šonka, ale Valtr nemusel zasahovat. V 62. minutě se na křídle uvolnil Puchýř, stříleným centrem našel před brankou Polidu, ale jeho pokus zablokovali hostující obránci. V 67. minutě možná přišel jeden z klíčových momentů zápasů, když domácí Puchýř obešel Kunce, který jej zezadu podrazil. Rozhodčí potrestal hostujícího hráče jen žlutou kartou. V 70. minutě zahrozili znovu domácí, když si na Kubíčkův centr vyskočil Puchýř, ale jeho hlavičkový pokus skončil vedle. Kolodějům v závěru zřejmě docházeli rychleji síly a Týn začal přebírat režii zápasu. V 74. minutě se do míče opřed hostující Daniel Brom a Švehla parádním zákrokem vytěsnil jeho pokus na břevno. O dvě minuty později se v gólové šanci ocitl týnský Vanda, ale zblízka nasměroval svůj pokus nad branku.  V 80. minutě naposledy zahrozili domácí. Filip Miřátský odcentroval zprava na Polidu, ale ten nedokázal usměrnit svůj pokus mezi tři tyče. Za dvě minuty se hosté dostali do dvougólového vedení. Daniel Brom vyslal časovanou přihrávku za obranu na rozběhnutého Al-Aitu a ten si v zakončení poradil – 0:2. Končenou podobu výsledku dal po centru Lukeše Vanda, který se prosadil hlavičkou na zadní tyči a stanovil tak výsledek na konečných 0:3.



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom ( FK Olympie Týn nad Vltavou B ): "Koloděje byli velmi nepříjemný soupeř. Hráli hodně důrazně a na brejky, což na nás platilo. První poločas byli o trošku lepším týmem domácí hráči a my jsme toho moc nepředvedli. I přesto jsme do poločasu dokázali dát vedoucí branku. Druhý poločas jsme si řekli, že musíme přežít úvodní tlak domácích a to se nám podařilo. Domácí pak možná začli docházet síly, vzhledem k jejich stylu hry a my jsme se dokázali v závěru dvakrát prosadit a rozhodnout o naší výhře. Narozdíl od našeho A týmu, který o víkendu padl v Oseku. Takže zřejmě uděláme pro příští víkend změnu a béčko půjde hrát místo áčka, naopak áčko bude hrát místo nás. Je otázkou, jestli by nám A tým nepokazil naší bodovou sérii."



Sestavy


SK Koloděje nad Lužnicí
F. Švehla [-] - S. Miřátský [-] , A. Šejba [-] , P. Šonka [-] , J. Dumbrovský [-] - M. Machálek [-] , J. Kubíček [-] , R. Brázda [-] - V. Nesvačil [-] , T. Kubíček [-] , V. Polida st. [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - O. Lukeš [-] , J. Kunc [-] , R. Ille [-] , V. Červenka [-] (88. L. Polida [-] ) - M. Šálený [-] , D. Brom [-] , J. Brom [-] (85. P. Příhoda [-] ) , J. Vanda [-] - J. Klička [-] , M. Vlk [-] (55. M. Valtr [-] )

ŽK: 50. J. Kubíček , 71. V. Nesvačil - 60. J. Klička .
Hráči zápasu: J. Vanda , V. Červenka .
Místo: Koloděje. Rozhodčí: Zevl Karel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.