M. Vašíček 30.
D. Hrádek 90. (vl.)
2:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mokré předvedlo v Žabovřeskách raketový start do zápasu


Branky


30. M. Vašíček , 90. D. Hrádek (vl.) - 3. P. Houska , 10. D. Hrádek , 16. D. Hrádek
0

TJ Mokré zajíždělo v rámci 6. kola na hřiště TJ Sokol Žabovřesky. Domácí hráči poslední kolo přivezli tři body z Dolního Bukovska, když vyhráli 1:0. Prakticky stejně se dařilo i hostům z Mokrého, kteří v závěru utkání zdolali Koloděje stejným poměrem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní minuty zápasu v Žabovřeskách patřili jednoznačné hostujícím hráčům z Mokrého. Už ve 3. minutě se na křídle uvolnil Petr Houska a jeho útočný výpad skončil vedoucí brankou – 0:1. Hosté byli při chuti a v 10. minutě už vedli o dvě branky. Domácí špatně vhodili aut, když domácího obránce předskočil hostující Daniel Hrádek a následnou přesnou střelou k tyči nedal brankář Mádlovi šanci – 0:2. V další šanci se ocitl agilní Houska, který se dostal až před brankáře Mádla, ale jeho lob skončil na tyči. Akce nekončila, míč se odrazil k nohám Hrádka, který po chvíli tápaní se zakončením, poslal míč za přispění tyče do branky – 0:3. To byl pro domácí hráče doslova hororový vstup do zápasu. Domácí hráče dostal do zápasu hostující stoper Čestmír  Alexa, který při standardní situaci neudržel nervy na uzdě a kopl domácího hráče při přerušené hře do chráničů a následovala červená karta. Hosté z Mokrého tak od 23. minuty dohrávali v deseti. Domácí se dostali do tlaku, který vyústil ke snížení. Ve 30. minutě snížil na rozdíl dvou branek Martin Vašíček. Do poločasu, už se více nestalo.

Druhý poločas se hosté z Mokrého zatáhli bránit svůj dvoubrankový náskok a snažili se vyrážet k protiútokům do otevřené domácí obrany. Žabovřesky držely míč na svých kopačkách, ale veškerou jejich snahu eliminovala výborná defenzivní práce hostí, ve které vynikal zejména Radek Holický. Paradoxně se i hosté dostávali častěji do šancí, ale své protiútoky nedokázali dotáhnout do gólového konce. V poslední minutě se tak kontaktní branky dočkali domácí, když střelu jednoho z domácích hráčů si srazil do vlastní branky Hrádek – 2:3. Více už Žabovřesky nestihly a tak si Mokré odvezlo všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Martin Vašíček ( TJ Sokol Žabovřesky ): "Z naší strany strašný vstup do zápasu a nevypadalo to dobře, protože jsme během dvaceti minut inkasovali tři branky. Do zápasu nás dostalo vyloučení hostujícího hráče, ale na více než snížení to nestačilo. Hosté dobře bránili a i v deseti byli nebezpeční v protiútocích."

TJ Mokré
Petr Štumbauer (TJ Mokré): "Jak jsem již předpovídal v tipovací soutěži, útočný fotbal, ale ne na obě strany, jak bychom si představovali. Skvěle nám vyšel úvod, když jsme po čtvrt hodině vedli o tři branky. Poté se nechal vyprovokovat náš stoper Alexa, který oplácel strkání domácího hráče kopnutím do chráničů a dohrávali jsme v deseti. S početní nevýhodou jsme se snažili vyrovnat, jak se dalo, ale tlak hostů vyústil v kombinaci v našem vápně a překonání brankáře. Do druhé půle jsme nastoupili s defenzivními ambicemi. Navýšit skóre jsme chtěli hlavně pomocí protiútoku. Odvracet výpady domácích po stranách se nám dařilo hlavně díky skvělému výkonu Holického, který bránil jak útočného beka domácích, tak svého krajního záložníka. Měli jsme několik nečekaných protiútoků, které však dopadly vždy stejně. Nesmyslným kličkováním na okraji vápna a následnou ztrátou míče. Domácím se nakonec povedlo skóre snížit v poslední minutě hry, ale to bylo vše a my si tak odvezli všechny body."



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Mádl [-] - V. Vácha [-] , J. Hála [-] , M. Knot [-] , P. Pokorný [-] - J. Hüttner [-] , M. Velík [-] , J. Lapeš [-] , M. Vašíček [-] - J. Hála [-] , J. Pilný [-]

TJ Mokré
N. Alexa [-] - L. Tancer [-] , R. Rottner [-] , J. Návara [-] , Č. Alexa [-] - P. Štumbauer [-] , R. Holický [-] , R. Beneda [-] , P. Dvořák [-] - P. Houska [-] , D. Hrádek [-]

ČK: 23. Č. Alexa .
Hráči zápasu: L. Tancer , R. Holický , D. Hrádek .
Místo: Žabovřesky. Rozhodčí: Granec Robert - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.