7:1
(2:1)
28. J. Cihla (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků ovládlo Úsilné


Branky


6. T. Sláma , 29. J. Čada , 49. P. Švec , 67. T. Bejsta , 69. T. Sláma , 76. P. Švec , 90. T. Sláma - 28. J. Cihla (p.)
0

V 6. kole na sebe narazily týmy Úsilného a Dolního Bukovska B. Oba týmy jsou v soutěži nováčky, ale každému se daří rozdílně. Domácí hráči sbírají body na svém hřišti, kde uhráli všech svých dosavadních 7 bodů. Hosté z Bukovska naopak od první výhry v první kole, čekají na další bodový zisk. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj nováčků III. třídy skupiny A nabídl v úvodním dějství vyrovnanou partii. Už v 6. minutě se měnilo skóre, když se trefil domácí Sláma - 1:0. Hosty však inkasovaná branka nepoložila. Naopak byli aktivnějším týmem a jejich úsilí přineslo ovoce po necelé půl hodině hry. Z pokutového kopu srovnal stav utkání, Cihla. Bukovsko se z vyrovnání dlouho neradoval, protože za minutu šli domácí opět do vedení, když přesně zakončoval Čada – 2:1. Hra se pak přelévala z jedné strany na druhou, ale branky se diváci v prvním poločase už nedočkali. 

Co se dělo o poločasové přestávce těžko říct, faktem je, že druhý poločas patřil jednoznačně domácím hráčům. Jakoby se hosté z Bukovska zapomněli v šatně a po čtyřech minutách hry zvýšil Švec na 3:1. Domácích bylo plné hřiště a na brankáře Trnku se valil jeden útok za druhým. V 67. minutě nejprve zvýšil na rozdíl tří branek Bejsta a dvě minuty po něm se podruhé v zápase trefil Tomáš Sláma – 5:1. Úsilné bylo při chuti a na hřišti si dělalo, co chtělo. V 76. minutě se podruhé v zápase zapsal mezi střelce Petr Švec – 6:1. Hosté v závěru vyhlíželi konec zápasu, ale ještě jeden gól na cestu jim přidal Tomáš Sláma, který zakončil v zápase hattrick a uzavřel konečný stav zápasu na 7:1. Úsilné tak v posledních třech domácích zápasech uhrálo devět bodů, při skóre 14:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Dolní Bukovsko B
Jiří Matoušek ( TJ Dolní Bukovsko ): "První poločas se hra přelévala z jedné strany na druhou. Domácí byli v zakončení efektivnější a šli do vedení. My korigovali poločasový výsledek z penalty. Druhý poločas už byl zcela v režii domácích a podle toho také vypadá konečné skóre. Z naší strany to nebyl fotbal, ale parodie na něj, takhle dále hrát nemůžeme."



Sestavy


Úsilné
R. Novák [-] - M. Danda [-] , M. Bezděka [-] , P. Pícha [-] , J. Jírovec [-] - S. Havlín [-] , J. Čada [-] , P. Švec [-] , T. Sláma [-] - P. Hála [-] , T. Bejsta [-]

TJ Dolní Bukovsko B
J. Trnka [-] - M. Trávníček [-] , K. Paur [-] , V. Klečka [-] , R. Holšán [-] - L. Lomský [-] , D. Švanda [-] , P. Kokeš [-] , J. Cihla [-] - J. Matoušek [-] , V. Koutský [-]

ŽK: 20. P. Hála , 38. P. Švec , 43. T. Bejsta , 44. M. Bezděka - 44. L. Lomský .
Hráči zápasu: T. Sláma , S. Havlín , P. Švec , J. Čada .
Místo: Úsilné. Rozhodčí: Brejník Aleš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.