4:1
(2:0)
77. O. Trnka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý Dub se pomalu zvedá, tentokárt to odnesly Koloděje


Branky


0

V 7. kole III. třídy skupiny A, zajížděly Koloděje na hřiště do Černého Dubu. Domácí měli minulý víkend volno a chtěli určitě navázat na poslední domácí zápas, ve kterém slavili první podzimní výhru proti Pištínu. Hosté z Koloději zase chtěli po dvou kolech bodově zabrat, když vyšli naprázdno v Mokrém a naposledy doma s Týnem. Navíc v těchto zápase nevstřelili ani gól. (podrobnosti připravujeme)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na sobotní zápas přijeli do Černého Dubu fanoušci Kolodějů a tak se dala očekávat fotbalová atmosféra. Domácí začali šlapat už od začátku a bylo na nich vidět, že se o body nechtějí dělit. Už v 8. minutě zatáhl míč Švercl přihrávku pod sebe Karafiát patičkou prodloužil na Hausera a ten prostřelil hostujícího Švehlu  - 1:0. Odpověď Kolodějů mohla přijít o 3 minuty později, ale Kubíček hlavičkoval nad. Hostující brankář se v brance nenudil, v 17. minutě musel přihrávku Hošny na Hausera řešit vyběhnutím z velkého vápna. Po delší době se do vážnější šance dostali také Koloděje. Ve 29. minutě se po standardní situaci domácí ubránili velkému tlaku. 31. minuta přinesla další gól do Švehlovy branky, Schneider se doslova probojoval přes tři hráče hostů a křižnou střelou nedal Švehlovi šanci – 2:0. Hostující Kubíček se v 34. minutě rozbíhal k přímému kopu ze střední vzdálenosti, ale Lomský vyrazil na roh. Ve 41. minutě Švehla vychytal Karafiátovo nájezd a následnou kombinaci Švercla s Hauserem zakončil druhý jmenovaný do tyče. Ke konci poločasu se do vážnější situace dostali ještě Koloděje. Ve 44. minutě se ke střele dostal Miřátský, jeho pokus skončil na tyči a následnou dorážku Brázdy vychytal Lomský. 

Začátek druhého poločasu patřil opět domácím, hned ve 47. minutě se do průniku dostal Hauser, ale trefil jen střed brány. Ve 49. minutě kopal Švercl přímý kop z hranice velkého vápna, ale Švehla vyrazil na roh. Změna skóre přišla v 55. minutě krásna kombinace po ose Švercl, Hauser zakončil Vošta lobem přes vybíhajícího Švehlu. – 3:0. Následujících 20 minut patřilo jednoznačně Kolodějům. V 62. minutě se postavil k přímému kopu Miřátský Filip, ale Lomský skvělým zákrokem vyrazil na roh. Po následném rohovém kopu Liebl odkopával míč z brankové čáry. 65. Minuta přinesla další šanci Kolodějů, dlouhý aut do vápna se dostal ke Kubíčkovi, ale ten hlavičkoval těsně nad. Stejný hráč pronikl v 71. minutě‘ do vápna, ale branku netrefil. Snížení stavu přišlo v 77. minutě, přihrávku pod sebe Trnka uklidil do branky. – 3:1. Domácí se po obdržené brance probudil, přímý kop Karafiáta v 81. minutě Švehla vychytal. O chvilku později se Hauser dostal do brejku po přihrávce Švercla, ale trefil jen tyč. Poslední slovo měli přeci jen domácí hráči. V 90. minutě Mičan krásnou ulicí vybídl Hausera, který tvrdou střelou kolem brankáře upravil skóre zápasu na konečných 4:1.



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
M. Lomský [-] - M. Frdlík [-] , R. Hauser [-] , P. Kuba [-] , R. Hojda [-] - P. Hošna [-] (75. R. Tůma [-] ) , M. Švercl [-] , M. Liebl [-] , F. Vošta [-] (66. R. Mičan [-] ) - D. Schneider [-] , V. Karafiát [-] (83. J. Koblic [-] )

SK Koloděje nad Lužnicí
F. Švehla [-] - S. Miřátský [-] , J. Dumbrovský [-] , K. Kohout [-] , V. Nesvačil [-] (61. V. Grunt [-] ) - V. Polida st. [-] , O. Trnka [-] , R. Brázda [-] , O. Komrska [-] - J. Kubíček [-] , I. Tajč [-] (30. F. Miřátský [-] )

ŽK: 56. P. Hošna , 63. M. Švercl , 80. D. Schneider - 15. V. Polida st. .
Hráči zápasu: M. Lomský , R. Hauser .
Místo: Č.Dub. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hruška Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.