2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý Dub odjel z Žabovřesek s nepořízenou


Branky


21. L. Formánek , 85. L. Formánek (p.)
0

Domácí hráči měli velmi dobrý vstup do soutěže, ale v posledních dvou kolech nedokázali vyhrát a tak se jim bodově vzdálila nejlepší trojice III. třídy skupiny A. Hosté z Černého Dubu naopak po rozpačitém úvodu sezony dokázali, dvakrát bodovat naplno a tři body chtěli urvat i na venkovní půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabíl vyrovnanou podívanou. Hru Černého Dubu tvořil zejména kapitán Schneider, který se snažil svým spoluhráčům rozdávat míče, ale do šancí se dostával i on sám. První dvě větší příležitostí hostí, ale vychytal brankář domácích Mádl. Domácí nezůstávali s ofenzivními choutky pozadu a ve 21. minutě šli dokonce do vedení. Za hranicí velkého vápna napřáhl Formánek a krásnou střelou do šibenice poslal Žabovřesky do vedení - 1:0. Do poločasu mohli domácí své vedení navýšit, ale gólovka Pilného skončila na léžícím brankáři Votrubovi. Poločasové skóre tak vyznělo 1:0 pro domácí.

 

Ve druhém poločase měli více ze hry domácí hráč, zatímco hosté hrozili spíše z brejků. V 65. minutě se domácí radovali z druhé branky, ale radost po trefě Pilného, zhatil zdvižený praporek pomezního rozhodčího. Černý Dub zahrozil z následujícího protiútoku, když šel Karafiát sám na Mádla. Ten naštěstí vyběhl včas a šanci zneškodnil. V 85. minutě se dostal k míči střídající Drmota jeho střela střela skončila na břevně, ale Drmota míč ještě doběhl a byl faulován. Následovala penalta, kterou s přehledem proměnil Formáněk a svým druhým gólem v zápase zvýšil na 2:0 pro domácí. V 90. minutě měli možnost penaltové exekuce i hosté, když ve vápně Hüttner strčil Davida Schneidera a rozhodčí vše viděl. Hausera však vychytal domácí Mádl a tak ze z výhry 2:0 radovali domácí Žabovřesky.



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Mádl [-] - P. Pokorný [-] , V. Vácha [-] , J. Hála [-] , L. Formánek [-] - M. Velík [-] , J. Hüttner [-] , J. Lapeš [-] (46. [-] ) , M. Vašíček [-] - J. Hála [-] , J. Pilný [-] (73. Z. Hnetila [-] )

TJ Slovan Černý Dub
M. Lomský [-] - R. Hojda [-] , R. Hauser [-] , R. Mičan [-] , M. Frdlík [-] (56. J. Krcho [-] ) - M. Liebl [-] , F. Vošta [-] (73. P. Kuba [-] ) , M. Švercl [-] , P. Hošna [-] (66. J. Vostracký [-] ) - D. Schneider [-] , V. Karafiát [-]

ŽK: 44. P. Pokorný - 31. R. Hauser .
Hráči zápasu: M. Mádl , L. Formánek .
Místo: Žabovřesky. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.