Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrášťany si z Bukovska odvezly tři body


Branky


0

V 9. Kole přivítalo Dolní Bukovsko na svém hřišti tým z Chrášťan. Domácí poslední kolo inkasovali 8 branek na půdě vedoucího Lipí a nic lehkého je nečekalo, ani s herně a výsledkově se zvedajícím týmem hostí z Chrášťan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na velmi špatném povrchu zahrozili jako první domácí. Hned ve 4. minutě se mohli ujmout vedení, kdy po střele Matouška z dálky vypadl míč hostujícímu brankáři Michalcovi, ale bohužel pro Bukovsko jen těsně vedle. Dále přejali iniciativu hosté. Přehrávali domácí na krajích hřiště a během osmi minut nasázeli do domácí sítě tři branky. Nejprve ovšem zahrozil hostující Bahleda hlavičkou do břevna. V 8. minutě přišla první gólová akce, když zleva odcentroval Bahleda a Svatoš se z otočky nemýlil – 0:1. V 15. minutě zatáhl míč Drozd. Jeho prudký centr směřující na branku nikdo nezasáhl a míč skončil až v síti – 0:2. Za minutu to bylo, už o tři branky. Svatoš poslal prudký pas přes celé vápno na nabíhajícího Suchana a ten se trefil přesně k tyči – 0:3. Domácí hráči se snažili se stavem zápasu do poločasu něco udělat, ale v zakončení se jim vůbec nedařilo. Domácí Sedlák dvakrát zakončoval, ale pouze těsně vedle, stejně tak Matoušek, kterému nevyšel volej zpoza vápna a také Cihla, který po krásné individuální akci podklouzl na špatném terénu při zakončení. A tak se do poločasu počtvrté prosadili v pohodě hrající hosté. Na rohový kop Bahledy si vyskočil Suchan a druhou trefou v zápase zvýšil na 0:4. Do poločasu mohl završit hattrick Suchan, ale v dobré pozici pálil vysoko nad.

Druhý poločas už tak gólově bohatý nebyl, hosté vědomi si dostatečného vedení ve své aktivitě polevili a hlídali si svůj náskok. V 64. Minutě navíc přidali hosté pátý zásah v zápase, když se z trestného kopu z 25 metrů prosadil Jedlička  - 0:5. V 71. Minutě přišel čestný úspěch domácích, když se z penalty prosadil, Cihla – 1:5. Poslední šanci zápasu měli domácí hráči, když se ve vyložené šanci objevil na malém vápně Matoušek, ale místo gólu nechal skvělým zákrokem vyniknout hostujícího brankáře Michalce. Chrášťany si tak zaslouženě odvezli všechny tři body po jasné výhře 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko B
Jiří Matoušek (hráč): "Je to pro nás docela frustrace, že i přes to, kolik si vytvoříme šancí za zápas, nejsme schopni je proměnit. Musíme teď už jen zvednout hlavy a pokusit se na podzim ukopat ještě alespoň nějaké body."

TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (hráč): "Do Bukovska jsme si přijeli pro tři body a ty jsme si i odvezli. Na domácí jsme vlétli a do poločasu vedli o čtyři branky. Druhý poločas jsme v aktivitě polevili, ale i přesto jsme přidali další branku. Domácí pak už dokázali jen snížit, ale to už na naší jasné výhře nic neměnilo."



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko B
J. Trnka [-] - M. Trávníček [-] , D. Švanda [-] , L. Malecha [-] , R. Holšán [-] - V. Klečka [-] , J. Matoušek [-] , J. Cihla [-] , J. Mach [-] - F. Sedlák [-] , V. Koutský [-] (52. K. Paur [-] )

TJ Sokol Chrášťany
M. Michalec [-] - P. Koňařík [-] , P. Mach [-] , V. Mach [-] (46. ) , M. Jedlička [-] - P. Suchan [-] , O. Bahleda [-] , J. Kremsa [-] (62. M. Zeman [-] ) , R. Drozd [-] - P. Svatoš [-] (70. J. Šmidmajer [-] ) , J. Vomáčka [-]

ŽK: 63. R. Holšán , 83. D. Švanda - 47. P. Svatoš , 83. R. Drozd .
Hráči zápasu: F. Sedlák .
Místo: D.Bukovsko. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Semrád Karel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.