Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí pokračuje v soutěži dále bez porážky


Branky


0

V 9. kole zavítal vedoucí tým tabulky Lipí na hřiště Mokrého. Domácí Mokré v minulém kole padlo na půdě posledních Dívčic a nyní je čekal vedoucí tým. Hosté přijeli v pohodě nalazeni, když v posledním kole vyprášili Bukovsko v poměru 8:1. V týdnu si navíc zajeli na generálku do Příbrami, kde dokázali místnímu ligovému výběru vstřelit gól. Konečný výsledek 14:1, ale už nebyl tolik podstatný, jako samotný zážitek zahrát si proti profesionálům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na úvodní branku se nemuselo čekat dlouho. Již ve druhé minutě procpal Kruťko balón na Romana Lávičku a ten si sám před gólmanem Alexou věděl rady - 0:1. Uplynulo deset minut a Lipí vedlo již o dvě branky. Domácí kapitán nedokázal skluzem zastavit přihrávku Petra Kaše na Romana Lávičku a ten krásnou ranou levačkou poslal, s přispěním tyče, balón do sítě - 0:2. Vzápětí však přišla pro hostující celek výrazná komplikace. Domácí útočník si v souboji s Macháčkem počínal hodně důrazně, což gólman Lipí odnesl krvavým šrámem nad okem. Následně musel hřiště nuceně opustit a mezi tři tyče se postavil Josef Mojžíš. Aby toho nebylo málo, pár minut poté přišlo další nucené střídání, kdy natažený sval nedovolil pokračovat Holinkovi. Lipí v úvodním dějství předvádělo na těžkém terénu poměrně slušný fotbal, dařila se mu kombinace, ale z několika slibných šancí již do poločasu skórovat nedokázalo.

Jestliže prvních pětačtyřicet minut bylo převážně v režii hostí, otěže ve druhé půli převzali hráči Mokrého. Ti byli po jeho většinu lepším mužstvem, dokázali dvakrát skórovat, ale Lipí má "Romaria" (Roman Lávička), jenž se prosadil potřetí a prakticky sám zařídil tři body pro hosty. V 65. minutě upadl po kontaktu se Zvánovcem domácí útočník Daniel Hrádek a rozhodčí neváhal nařídit poměrně přísný pokutový kop. K němu se postavil sám faulovaný a poslal Mojžíše na druhou stranu - 1:2. O tři minuty později byl metr před vápnem faulovaný Ondřej Kaše a Lipí mělo možnost přímého volného kopu z velmi dobré pozice. Nutno podotknout, že také v tomto případě rozhodčí zapískal pro domácí velmi přísně. Odpovědnost na sebe vzal kdo jiný, než Roman Lávička, jenž precizní ranou na zadní tyč nedal Alexovi šanci - 1:3. Dvoubrankové vedení nám však dlouho nevydrželo. O minutu později totiž využil slabší chvilky obrany Lipí Patrik Dvořák, na jehož přesnou střelu na zadní tyč byl Mojžíš krátký - 2:3. Domácí cítili šanci na bodový zisk a několikrát dokázali Lipí pořádně zatopit. Mojžíš ale předvedl několik výborných zákroků a držel naděje hostujícího celku. Na druhé straně mohl udeřit Radouch, jeho dělovce ale chyběly decimetry. Neuspěl ani Pavel Svoboda, jehož v samostatném úniku vychytal Alexa. Lipí tak veze z Mokrého tři vydřené body a týden před šlágrem s Týnem zůstává neporaženo.

 

zdroj: tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lipí
Petr Štumbauer (hráč): "Lipí letos hraje výborný fotbal a my jsme bohužel prospali prvních 20 minut. Inkasovali jsme hned v úvodu dva góly po našich chybách při rozehrávce. Pak už se pro nás nepříznivý výsledek jen těžko obracel. Druhý poločas jsme měli více ze hry, ale na remízu to bohužel nestačilo."



Sestavy


TJ Mokré
N. Alexa [-] - J. Návara [-] , Č. Alexa [-] , R. Rottner [-] , L. Tancer [-] - P. Dvořák [-] , R. Beneda [-] , V. Klement [-] (69. J. Kruťko [-] ) , P. Štumbauer [-] - P. Houska [-] , D. Hrádek [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] (17. M. Zvánovec [-] ) - D. Ivančov [-] , V. Radouch [-] , T. Jinek [-] - L. Kruťko [-] , Z. Jinek [-] (77. J. Kümmel [-] ) , O. Kaše [-] , J. Holinka [-] (25. P. Svoboda [-] ) , J. Mojžíš [-] - P. Kaše [-] (83. Š. Svoboda [-] ) , R. Lávička [-]

ŽK: 32. P. Štumbauer , 37. P. Houska , 67. N. Alexa , 67. J. Návara - 30. R. Lávička , 87. V. Radouch .
Hráči zápasu: R. Lávička , J. Mojžíš .
Místo: Mokré. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hruška Radek - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.