4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týn po výhře nad Dívčicemi, dál nahání vedoucí Lipí


Branky


23. L. Ponec , 31. J. Fara , 61. J. Brom , 77. J. Brom - 2. V. Strnad
0

Druhý tým tabulky FK Olympie Týn nad Vltavou B, hostil v neděli na svém hřišti poslední tým tabulky TJ Mír Dívčice. Domácí hráči v posledních dvou kolech jen remizovali a chtěli opět najet na vítěznout vlnu. Dívčice se naopak v posledním kole dočkali vůběc prvních bodů na podzim, když dokázali na svém hřišti porazit tým Mokrého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední tým III. třídy Dívčice přijel do ambiciózního Týna nad Vltavou s tím, že nemají co ztratit. Začátek utkání hostům vyšel skvěle. Jako první sice už po půl minutě hry zahrozili domácí, když Ponec přiklepl Kličkovi, ale jeho přízemní střelu z 20 metrů brankář Dolejší kryl. Ve 2. minutě zaváhal domácí obránce Vanda, k míči se dostal Václav Strnad a tvrdou střelou prostřelil domácího brankáře Valtra – 0:1. Brzká inkasovaná branka nakopla domácí hráče k větší aktivitě a Týn se postupně zabydlel na polovině hostí. Domácí si vytvořili výraznou převahu a zahrávali řadu standardních situací. Dívčické vedení, ale dloho odolávalo i díky výkonům brankáře Dolejšího. Týn se vyrovnání přeci jenom dočkal, po levé straně unikl Kníže a ve vápně předložil míč nabíhajícímu Poncovi a ten bodlem trefil přesně k tyči – 1:1. Tlak domácích pokračoval a hlavička Ponce skončila na břevně. Do konce poločasu se dokázali domácí vývoj utkání ještě otočit. Ve 31. minutě se o vedení Týna postaral po rohovém kopu Daniela Broma, přesně hlavičkující Josef Fara – 2:1. 

Začátek druhé poloviny začal opatrně z obou stran. Šance byly na obou stranách, ale v jejich proměňování byli úspěšnější domácí hráči. V 61. minutě přidali domácí hráči třetí branku, když se po přihrávce Daniela Broma, neomylně prosadil Jaroslav Brom – 3:1. Domácí špílmachr nakonec nezůstal jen u jedné trefy a v 77. minutě po autovém vhazování svého bratra Daniela, přidal svůj druhý zásah v zápase a zvýšil na 4:1. Kombinaci hodně stěžoval podmáčený terén, což se podepsalo na kvalitě předvedené hry, obou mužstev. Domácí měli v závěru ještě dvě šance na navýšení vedení, ale Vlk ani Leoš Valenta své šance neproměnili. Hosté mohli v samotném závěru korigovat výsledek zápasu, když se faulem provinil domácí brankář Valtr. Následně svůj penaltový zákrok odčinil, když Janu Valentovi jeho pokus chytil. Týn nad Vltavou tak potvrdil roli favorita a přesvědčivě vyhrál 4:1. 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč): "Ačkoliv jsou Dívčice v tabulce na posledním místě, věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého. O kvalitě soupeře jsme se přesvědčili hned na začátku, když jsme po chybě prohrávali už od první minuty. Nijak jsme však nepanikařili, věděli jsme, že máme dostatečnou kvalitu na to zápas otočit. Soupeře jsme zmáčkli a bylo jen otázkou času, kdy se nám podaří vyrovnat. Pár šancí jsme znovu spálili, naštěstí nás vysvobodil pěkným bodýlkem Ponec. Do poločasu jsme zásluhou hlavičky Pepy Fary otočili skóre. Nutno ale dodat, že Dívčice se prezentovaly solidním výkonem, dobře kombinovaly, jejich přechod do útoku měl také slušné parametry. Ve druhé půli jsme si dávali pozor, aby soupeř nevyrovnal. Věděli jsme, že dokud bude rozdíl ve skóre jen jednobrankový, Dívčice budou nepříjemně kousat. Pojistku tří bodů nám přinesl až třetí a čtvrtý gól. Dívčice určitě mají na víc, myslím, že na sestup budou jiní kandidáti."

TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): "Do zápasu jsme vstoupili dobře, ale během utkání nám Týn ukázal jaký rozdíl je mezi oběma mužstvy. Domácí Týn zaslouženě vyhrál. My se teď musíme soustředit na poslední dva zápasy a pokusit se vybojovat nějaké body."



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - O. Lukeš [-] (76. T. Kunc [-] ) , J. Kunc [-] , J. Vanda [-] , M. Šálený [-] - R. Kníže [-] (77. L. Valenta [-] ) , J. Fara [-] , J. Brom [-] , D. Brom [-] - L. Ponec [-] (59. M. Vlk [-] ) , J. Klička [-]

TJ Mír Dívčice
F. Brož [-] - R. Krištůfek [-] (69. J. Vavroch [-] ) , P. Ježek [-] , Š. Hájek [-] , L. Waldhauser [-] - J. Špán [-] (77. P. Pomeje [-] ) , R. Popel [-] (29. J. Valenta [-] ) , V. Valenta [-] , L. Tvrzický [-] - P. Hezoučký [-] , V. Strnad [-]

ŽK: 2. J. Vanda - 35. J. Špán .
Hráči zápasu: M. Valtr , L. Ponec , J. Fara .
Místo: Týn nad Vlt.. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Zevl Karel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.