R. Hauser 63. (p.)
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úsilné nadále překvapuje, na vlastní kůži se o tom přesvědčili hráči Černého Dubu


Branky


63. R. Hauser (p.) - 37. D. Kokrment , 52. T. Sláma
0

V 9. kole III. třídy skupiny A hostili hráči Černého Dubu nováčka soutěže z Úsilného. Domácí hráči se na podzim oproti loňsku hledají a určitě čekali víc bodů po 7. kolech než sedm, které doposud uhráli. Opačné starosti má nováček z Úsilného. Ten měl před vzájemným soubojem dvakrát tolik bodů a do Dubu přijížděl v dobrém rozpoložení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu se dalo očekávat velmi vyrovnané utkání, na těžkém a promočeném hřišti se mohlo stát cokoliv. Hosté z Úsilného zatím překvapují svým postavením v tabulce asi i sami sebe. Za to domácí Černý Dub se po povedené loňské sezoně na podzim herně trápí. Zápas začali aktivněji domácí, po pár kombinacích se do samostatného nájezdu dostal Karafiát, ale netrefil branku. Do další obrovské příležitosti se dostal Schneider, ale ten také nerozvlnil síť brankáře Nováka. Domácí se dostávali do velkého tlaku, ale Úsilné potrestalo Černý Dub z rychlého brejku. Ve 32. minutě poslal hosty do vedení Kokrment – 0:1. A stejný výsledek svítil na ukazateli skóre i o poločasové přestávce.

Do druhé půle nastoupili domácí laxně a to vedlo k další brance hostů. V 52. minutě tak Sláma zvýšil vedení hostů na 0:2. Poté se hra vyrovnala a domácí si začali opět vytvářet šance. V 62. minutě se do vápna probojoval Schneider, který byl faulován. K pokutovému kopu se postavil Hauser a nekompromisní dělovkou k tyči snížil stav utkání – 1:2. Poté se hrálo převážně jen mezi vápny a stav hřiště se každou minutu zhoršoval. Na těžkém terénu se těžko kombinovalo a k vidění už nebyli žádné vyložené šance. Úsilné si tak připsalo další tři body.



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
M. Lomský [-] - R. Hojda [-] , R. Mičan [-] , R. Hauser [-] , M. Frdlík [-] - M. Liebl [-] , M. Švercl [-] , P. Hošna [-] (78. R. Tůma [-] ) , F. Kapoun [-] (75. V. Vaňač [-] ) - V. Karafiát [-] , D. Schneider [-]

Úsilné
R. Novák [-] - J. Ocelák [-] (88. F. Leština [-] ) , D. Kokrment [-] (65. M. Bezděka [-] ) , P. Pícha [-] , J. Pacholík [-] - J. Jírovec [-] , T. Sláma [-] , P. Švec [-] , J. Čada [-] - A. Baloun [-] , M. Fajtl [-]

ŽK: 30. J. Pacholík , 39. J. Ocelák .
Hráči zápasu: A. Baloun , J. Jírovec .
Místo: Č.Dub. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Zevl Karel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.