1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pištín se doma s Žabovřeskami rozešel nerozhodně


Branky


0

V 9. kole III. třídy skupiny přivítal Pištín na svém hřišti tým z Žabovřesek. Domácí hráči minulé kolo vyhráli na půdě Kolodějí a svůj bodový zisk chtěli rozšířit i v tomto zápase. Jejich soupeř z Žabovřesek však poslední dvě kola uhrál 4 body a navíc neinkasoval, takže se očekával tuhý boj o body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu přinesl na obou stranách pár brankových příležitostí. Po rozehrání přímého kopu se domácí dle svého mínění, dočkali regulérní branky, ale rozhodčí to viděl jinak a branka nebyla uznaná. Pár minut na to, proběhl podobná situace na druhé straně, kde docílili branky hosté, ale pro ofsajd nebyla uznána ani jejich trefa. Prvních třicet minut se hrálo nahoru dolů, ale bez vyložené brankové příležitosti. Do vedení šli po necelé půl hodině hosté. Vedoucí branku dal po rohovém kopu přesně hlavičkující Pokorný – 0:1. Zbytek první půle byl rozkouskován rozhodčím Semrádem, ale na jejím konci přišla další trefa. Ve 45. minutě se radoval z branky domácí tým.  O gól do šatny se postaral Hrdlička, který se z přímého kopu nemýlil – 1:1. Do šaten tak šli oba soupeři za nerozhodného stavu. 

Druhý poločas byl v režii rozhodčího Semráda. Hra vůbec nepřipomínala fotbalový zápas a to i díky nesmyslným excesům hlavního rozhodčí. Žabovřesky svou hru přitvrdily, a proto některé jejich zákroky volaly po červené kartě. Druhý poločas byl na šance velmi chudý. V 88 minutě se ocitl ve velké šanci hostující Jakub Hála, který po velké hrubce domácí obrany směřoval sám na Žáka, ale nepodařilo se mu vsítit vedoucí branku. V samém závěru po rohovém kopu domácí Kučera jen těšně  minul hlavou branku hostů. Utkání tak dospělo k remíze 1:1.



Ohlasy k zápasu


FC Praktic Pištín
Vávlav Vávra (hráč): "Zápas jsme chtěli vyhrát a připsat si další tři body, bohužel jsme se první poločas zbytečně přizpůsobili hře hostujícího týmu a místo kombinační hry po zemi volili nakopávané míče. Zápas velmi ovlivnil rozhodčí, který po několika likvidačních faulech neudělil hostům ani žlutou kartu, natož aby je vyloučil. Nám neuznal první poločas jasný gól a to samé udělal hostům před koncem zápasu."




Sestavy


FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - J. Marhoun [-] , L. Hromádka [-] , F. Petráš [-] (87. D. Doležal [-] ) - V. Vávra [-] , J. Hrdlička [-] , M. Kučera [-] , M. Šťastný [-] , L. Koňarík [-] - J. Čapek [-] , M. Koklar [-]

TJ Sokol Žabovřesky
M. Mádl [-] - L. Formánek [-] , J. Hála [-] , V. Vácha [-] , J. Hüttner [-] - M. Jokl [-] (63. J. Horský [-] ) , J. Lapeš [-] , P. Pokorný [-] , M. Velík [-] - J. Hála [-] , J. Pilný [-] (80. M. Vašíček [-] )

ŽK: 85. F. Petráš - 25. J. Hála , 46. J. Pilný , 53. P. Pokorný , 74. J. Horský .
Hráči zápasu: J. Hrdlička - M. Velík , J. Hála .
Místo: Pištín. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Semrád Karel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.